2022 Polestar 3 Fiyatı Belli Oldu!

0
2963
Polestar 3

Polestar 3 modelinin Avrupa fiyatı belli oldu ve model Ekim ayında piyasa çıkacak. Ayrıca tamamen elektrikli ve üst düzey bir performansa sahip ilk SUV olacağı onayladı.

Yeni Polestar 3 Fiyatı

Polestar, yeni elektrikli otomobili olan Polestar 3’ün dünya lansmanını sonbaharda yapacak. Fakat İsveçli otomobil şirketi aracın fiyatını şimdiden açıkladı. Oldukça merak edilen elektrikli SUV Polestar 3, Avrupa’da 75 bin euro ve 110 bin euro arasında satışa çıkacak. Aynı zamanda Polestar 3 Amerika’da da piyasaya çıkacak. Fakat daha fazla detay için Ekim ayını beklemeliyiz. Ayrıca otomobil 600 km menzil sağlayacak, çift elektrik motora ve büyük bir bataryaya sahip olacak. Ek olarak model, NVIDIA bilgi işlemcili otonom otoyol pilotluğu sunacak.

Polestar 3

Polestar CEO’su Açıkladı!

Otomobilin piyasaya çıkması, Polestar’ın otomotiv endüstrisinde, özellikle ABD’de büyüme segmentlerine girişini ifade ediyor. Üretim 2023 yılının başında başlaması bekleniyor. Ayrıca Polestar 3, ABD ve Çin’de üretime başlayacak. Otomobile sahip olmak isteyen kişiler, lansman gününden itibaren sipariş verebilecek.

Polestar CEO’su Thomas Ingenlath’ın açıklamaları şu şekilde;

“Tasarım kimliğimiz, güçlü, bireysel bir marka karakterine sahip bu üst düzey büyük lüks EV ile gelişiyor.”

“Bu otomobille, performans köklerimize bağlı kalarak ‘sporu’ SUV’a geri getiriyoruz.” 

Thomas Ingenlath ek olarak:

“Bu, şirketimiz için önemli bir kilometre taşıdır ve büyüme yörüngesi ve bizi bir sonraki aşamamıza götürüyor” sözlerini ekledi.

Sıfır km Otomobil Modelleri ve Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here