2022 Acura MDX | İyinin de İyisi

0
1197
2022 Acura MDX | İyinin de İyisi

Yeni Dönem için tamamen yeniden tasarlanan MDX, kullanışlı bir pakette lüks ve sportiflik sunuyor.

2022 Acura MDX, lüks markanın  crossover’ıdır ve bu yeni nesil için tam bir revizyondan geçirilmiştir. Acura’nın bir milyondan fazla toplam satışla tüm zamanların en çok satan modelidir. Yine de Acura bunu daha da iyi hale getirmenin yollarını buldu. Yeni özellikleri , sürüş ve kullanım gibi şeyleri iyileştiriyor ve yeni tasarım, sportif dış görünümü ve yüksek kaliteye sahip  iç mekanıyla çekici olmaktadır. Kullanışlılığı ve üç sıra oturma düzeni ile aileler için iyi bir tercihtir, ancak sportif bir güç aktarım mekanizması ve en virajlı yolları ararken bile güven sağlayan akıllı bir “Süper Yol Tutuşlu Dört Tekerlekten Çekiş” sistemi ile 4 çeker meraklıları için de iyi bir tercihtir.

Kaliteden, verimlilikten veya performanstan ödün vermeden sürünün geri kalanından daha farklı bir şey sunan bir lüks arıyorsanız, 2022 MDX tam da aradığınız crossover olmaktadır.

Yeni 2020 için yenilikler neler ?

2022 için, Acura MDX sıfırdan tamamen yeniden tasarlandı.

 

MDX’in İç Tasarımı ve Araç İçi teknolojisi Nasıl ?

Yeni kabin, RDX ve TLX tasarımlarıyla görsel DNA’yı açıkça paylaşıyor, ancak bu, spordan çok lükse doğru evrilen daha geniş, yükseltilmiş bir tasarım stili. Malzeme kalitesi de önemli bir üst pazar revizyonuna sahiptir. Elbette, bir Mercedes-Benz, BMW veya Audi yine de MDX’i geride bırakacak, ancak Acura artık çok geride değil ve tüm Alman rakipleri önemli ölçüde daha pahalı. Acura, ahşap veya metal gibi görünen bir malzeme gördüğünüzde orijinal olduğunu vaat ediyor. Süslü LED ortam aydınlatması, tonlarca farklı tema ile özelleştirilmektedir. Koltuklar hem güzel (güzel fitiller ve deri desenler) hem de rahattır.

12,3 inçlik multi medya sistemi özelliklerle doludur ve mevcut ELS Studio ses sistemi; bunların en iyilerini karşılayacaktır. MDX ayrıca Acura’nın tamamen dijital bir gösterge panelinin; ilk uygulamasını işaret ediyor ve bu iyi bir uygulama.

MDX’in yakıt ekonomisi ve performans özellikleri nelerdir?

2022 MDX’te sunulan tek motor, 290 beygir güç  üreten 3,5 litrelik bir V6’dır. Hem önden hem de dört tekerlekten çekişli versiyonlarda, bu 10 ileri otomatik şanzıman aracılığıyla sağlanmaktadır. Dokuz vitesli otomobili ile son nesil ile karşılaştırıldığında, 2022 MDX, beklediğimizden çok daha iyi ; hatta düşük hızlarda çekiş sunmaktadır.  Ancak Acura, MDX’i diğerlerinden daha güçlü hissettirmek için vitesi başarıyla kullanmaktadır.

2022 Acura MDX | İyinin de İyisi

2.EL OTOMOBİL

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here