2021 Volkswagen Phideon Yenilendi!

0
2121
Volkswagen Phideon

Volkswagen Phideon yenilenen şık tasarımı ve donanım özellikleri ile göz dolduruyor. Yapılan değişiklikler ile Orta Asya’nın en gözde otomobillerinden biri olacak olan model için iddialı satış rakamları tahminleri dahi yapılmakta. En modernize edilmiş teknoloji ile donatılan donanımlara sahip model, bu konuda da oldukça kendinden emin görünüyor. Aracın makam aracı statüsünde de kullanıldığını hatırlarsak yapılan değişimler bu yönünü de oldukça iyileştirmiş durumda yer almakta. Volkswagen’in sadece Uzak Doğu merkezli olarak sunduğu modellerden birisi olan Phideon, 2021 model yılıyla birlikte makyajlandı. Yaklaşık 4 yıldır pazardaki kullanıcıların beğenisine sunulan model, markanın bir dönem Avrupa pazarında Phaeton ile denediği premium hamlenin temsilcisi olarak yola devam ediyor. Orta Doğuda tam bir amiral gemisi olan model için Alman devi oldukça iddialı kelamlar sarf ediyor.

Phideon
Phideon
Phideon

Volkswagen Phideon Dinamikleri Neler?

Volkswagen Phideon sunduğu donanımsal özellikler ile premium olguyu çıta olarak kabul ederek oldukça yukarı bir yöne taşımakta kararlı gözüküyor. SAIC-VW ortaklığıyla üretimi gerçekleştirilen modelin bölgede sunulan ürün gamının zirvesinde yer aldığını unutmamak lazım. Kendinden sonra gelecekler için de önemli bir referans niteliği taşıyor. Nitekim bu kapsamda, logo aydınlatması kullanılan ilk seri üretim model olarak kayıtlara geçmesi, önümüzdeki süreçteki modellerde de benzeri bir değişimin yapılacağına işaret. 2021 Volkswagen Phideon bu niteliğin yanında tampon, ışıklandırma grubu, yeni jant seçenekleri ve LED stop lambalarıyla kapsamlı bir modernizasyonu da beraberinde getirecek.

Yapılan makyajın hissedilir parçalarını yalnızda dışarıdan baktığımızda görmüyoruz, iç kabinde de oldukça yenileşmiş bir model var. Aracın kapıları açıldığında, kullanıcıları 9,2 inçlik yepyeni bir multimedya ekran, baş üstü ekranı dikkat çeken öğelerden. Dijital sürücü bölmesi ve krom parçalarla kalite algısı artırılan bir iç yaşam alanı bekliyor olacak.

Arka taraftaki koltukların arasında konumlandırılan mini araç buzdolabı ise, bu kapsamda kullanıcılar için ayırt edici bir nitelik taşıyacak ve premium olgusuna göz kırpacak. 2021 model yılı Phideon için motor konusunda tek seçeneğe düşüş döneminin de başlangıcı sayılacak. Önceki versiyonlarında 3.0 litrelik altı silindirli motorla da tercih edilebilen model, artık sadece 2.0 litrelik şarj edilebilir hibrit motor kombinasyonuyla sunulacak. 7 kademeli DSG ile kombin edilen bu motor yaklaşık 220 beygir güç ve 350 Nm tork üretiyor.

2. EL VOLKSWAGEN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here