2020 Subaru Levorg Sonunda Ortaya Çıktı!

3
3051
Subaru Levorg Ön Tasarımı

Subaru Levorg, 2014 yılında tanıtılan birinci neslinin ardından yenilenmiş hali ile karşımıza tekrar çıkmaya hazırlanıyor. 2014 yılında üretildiğinde sadece Japonya’da kullanıma sunulması planlanan Levorg, ülkeye özgü bir model oldu. Ancak gösterilen tepkiler ve yoğun ilgiden dolayı Subaru, Levorg’u hem Avrupa hem de Avustralya pazarlarına açmış bulundu. Japon firma Subaru 2020 yılında ise Levorg’ u yenileyerek baştan ayağı bir değişime sürükledi. Yeni bir karosere de sahip olacak model Station wagon kasa tipinde üretilecek. Bizlere sunulan görseller de model bir station wagon’dan daha çok SUV tarzda bir otomobil yapısına benzemiş durumda. Modelin kaputunun üstünde ki havalandırma mefrezi uzun zamandır görmediğimiz aksesuarlar dan yer alıyor. Modele hava ve değişiklik katan bu havalandırma girişi kişilerin zevkine göre değişebilir.

Subaru Levorg Tasarımı

Subaru Levorg Tasarımı Nasıl?

Subaru levorg’da ön tasarım süslenmiş durumda. Krom detayları çoklaştırılan model önden bakınca yakışıklı gözükmeyi başarıyor. Değişik bir far tasarımına sahip model de Led gündüz farları oldukça dikkat çekiyor. Altıgen bir havalandırma panjuruna sahip Levorg, Subaru’nun yıldızlı amblemi ile bütünleşiyor. Yan profilden baktığımızda ise direk olarak gözümüze çarpan detay aracın yerden yüksekliği oluyor. Suv kasa tipine de yakın olarak gözüken  Levorq, yerden yüksek bir station wagon olarak gözüküyor. İç kabinde ki yaşam alanında ise gözlerimizi ısıran detay olarak 11.6 inçlik dokunmatik bilgi eğlence sistemi dikkat çekiyor. Bu Sistemin hemen yanında bulunan 12.3 inçlik dijital gösterge paneli de, tasarım alanın da modelin Volvo marka otomobillere benzediği detayı da gözlerimizden kaçmıyor.

Subaru Levorg İç Mekan Tasarımı

Subaru Levorg Çok Daha Büyümüş!

Subaru Levorg, selefine göre çok daha geniş bir kabine sahip olarak gelecek. Yeni nesil üretim platformu sayesinde 65 milimetre uzayarak toplamda 4755 milimetre uzunluğa ulaşmış durumda. Levorg, aks mesafesini de 20 milimetre kadar genişletmiş. Otomatik bagaj kapağını açtığınızda ise artık 561 litrelik bir hacim sizleri karşılıyor. Bu da station wagon kasa tipinin verdiği artılardan. Aracın uzunluğu ve aks mesafesinde ki genişleme neticesinde kullanıcılarını yaşam alanı bakımından tatmin edecek gibi gözüküyor. Subaru Global Platform adını verdiği platformu kullanan Levorg, yeni geliştirilen 1.8 litrelik 4 silindirli boxer motorunu kullanıyor. Bu motor 175 bg güç ve 300 Nm tork üretebiliyor. Bir station wagon için son derece iyi bir motor seçeneği olarak yer alıyor.

3 YORUMLAR

  1. harika bir araba subaru diyince insanın aklına otomatikman kalite geliyor bu sefer tasarımda şahane olmuş … fiyatlarda uygun olursa yollarda çok görürürüz subaruları…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here