2013 Volkswagen Golf R (2013-2020) İncelemesi

2013 yılında üretilmeye başlanan kasası ile Volkswagen Golf R ‘ın; mütevazı görünümü, rakipleri gibi büyük kanatlarının ve parlak renk opsiyonlarının olmaması, onlar kadar dikkat çekmeyeceğinin belirtisidir. Bu da sizi işinize devam etmeye ve R’in performansından ve pratikliğinden keyif almaya bırakıyor.

2013 Volkswagen Golf R

Çok göze çarpmayan hızlı bir araba istiyorsanız, Volkswagen Golf R kesinlikle sizin için görülmeye değerdir. Golf serisinin amiral gemisi olarak satılıyor. Beş kapılı bir hatchback olarak geliyor. Daha pratik station artık üretimden kaldırılmış durumda. Tüm modelleri 2.0 litrelik TSI turboşarjlı benzinli motor paketi 296bhp kullanıyor ve güç VW’nin 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi aracılığıyla dört tekerleğe gidiyor.

Golf R ,R-line’a çok benziyor

2013 Volkswagen Golf R

Sonuç olarak, Golf R ciddi performansa ve onu harika bir her hava koşuluna uygun performans otomobili yapmak için bolca kavrama özelliğine sahiptir. Ve  R-Line özelliğine sahip bir dizel Golf ile kolayca karıştırılabilir.

R ile ilgili belki de en iyi şey, tüm performansını gerçekten kullanmasıdır. Ön lastikler kayarsa, 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi, neredeyse tüm motor gücünü bir saniyeden daha kısa sürede arka uca gönderebilir. Renault Megane RS gibi yüksek güçlü bir önden çekişli otomobil, çekiş kontrol lambası titreyerek bocalıyor olsa da, Golf dört tekerleği de asfalta kazıyor, tutuyor ve gidiyor.

Manuel versiyon (maalesef artık durduruldu). Sadece 5,1 saniyede 0-100 km / s hıza çıkarken, DSG modelinde Launch kontrolü bulunuyor ve direksiyonun arkasında kimin olduğuna bakılmaksızın bunu 4,7 saniyeye düşürüyor.

Golf İç Mekan

Önden çekişli hiçbir araba ona denk olamaz. Biraz eğlenmek istiyorsanız, çekiş kontrolünü kapatmak sistemi tamamen devre dışı bırakırsınız. Bununla birlikte, R o kadar dengelidir ki, arka tarafın kaymasını sağlamak için aptalca hızlar yapmanız gerekir. Bu yüzden pist için en iyisi budur.

Şık ve ince bir şekilde revize edilmiş görünümüyle Golf R,ızgarada bir krom şerit bulunmaktadır. Benzersiz tamponlar, daha geniş yan eşikler ve füme krom ayna kapakları bunun özel bir Golf olduğunu gösteren tek işaretler. Metalik gri renk tonu ile belirlendiğinde, seyirciler R-Line donanımındaki dizel Golf için kolayca R’yi karıştırabilir.

Arkada, R’nin performansının en büyük göstergesi olan LED ışık kümelerini ve dörtlü egzozları göreceksiniz. İsteğe bağlı 19 inç alaşım jantlar agresif bir görünüm kazandırır ve 15 mm daha düşük sürüş yüksekliği ile birlikte Golf R’nin amaca yönelik görünümüne katkıda bulunur.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here