sürüş keyfi
  Araba sürmek çoğu kişi için keyiflidir. Sürüş keyfi bazı giysiler ve bazı davranışlarla çok sıkıcı bir hal alabiliyor. Başta bu sorunu yaşayanlar büyük şehirlerde yaşayanlardır. Aşırı derece de sıkışık trafiğe katlanılması güçtür. Arabanın içinde sıkılmadan,rahat ve konforlu seyahat etmenin birkaç yolu var.
İşte tam da burada bunun için hazırlanmış bir liste ….

1Rahat sürüş keyfi için dar ayakkabılardan uzak durun

İlk başlarda bir hevesle araç kullanmaya başlarsınız ve hiçbir kötü etken size engel olmaz. Buna ayaklarınızın yorulması da dahil. Deneyimli sürücüler sürüş keyfine önem verirler ve çok iyi bilirler ki, uzun süre araç kullanmak en çok ayakları yorar.Düz vitesli arabalarda sol ayak sürekli debriyajın üstünde olduğundan trafik bana göre sol ayak daha çok yorulur. Araç kullanırken rahat ayakkabı seçimi veya terlik kullanabilirsiniz. Kadın sürücülere önerim topuklu ayakkabıyla kesinlikle kullanmayın. Ayak kabiliyetiniz de daha dar olur.

2Küçük Eşyalar İçin Çanta Bulundurun.

Arabayı kullanırken sanki arabayı büyük bir çanta olarak olarak görürüz çoğumuz. Aslında tam olarak istediğimiz gibi olmuyor. Arabayı çok uzak bir yere koyduk ve market benzeri veya herhangi bir yere gitmemiz lazım . Eşyalarımızı oralara elimizde götürmemiz biraz saçma olur. İşte burada küçük çantalar işimize yarayacak. Bu da her ne kadar araba kullanıyorken olmasa da sürüş keyfi için önemli  yöntemdir.

3Her ihtimale karşı Birkaç kıyafet veya aksesuarlar Bulundurun.

  • Arabada muhakkak güneş gözlüğü olsun. Güneş sizin keyfinizi kaçırabilir.
  • Şapkalar da güneş gözlüğü kadar önemli.
  • İstemeyen bazı durumlar olabilir. Terlemek , araç içinde üstünüze bir şeyler dökülmesi ve buna benzer şeyler. Bunun için her zaman yedekli bir şekilde sürüşe başlayın. Yanınızda T-shirt , çorap, şort gibi eşyalar la sürüş keyfinizin kalitesini arttırabilirsiniz.

4Sürüş Keyfi Yol Arkadaşınız Şarkılar Olacak

Araç sürerken kesinlikle şarkı mırıldanırız. Sevdiğiniz şarkıları multimedya sisteminizde o şarkıları bulundurun. Yolculuğunuza daha rahat bir şekilde devam edersiniz.

5Araç kokunuz Ferahlatıcı Olsun

Olası kötü kokularda araçtan uzaklaşmak istersiniz. Bunun için doğru koku tercihleriyle sürekli aracınızı sürmek isteyebilirsiniz.

Off-Road Araçlar İçin Önerilen Aksesuarlar hakkındaki yazımız için tıklayınız… 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here