Off-Road Araçları İçin Aksesuar Önerileri.

4
4419

Off-road bir hobiden çok belli bir noktadan sonra bir yaşam felsefesi haline geliyor.

Biraz pahalı bir hobi olarak bilinse de aslında uygun araç seçimi ve detaylı araştırmalar sonucu maliyetlerinizi düşük sevilerde tutarak, doğanın tadını çıkartabilirsiniz.

Corona virüs salgını ile beraber yaşam şekillerimiz farklılaşıyor.

Off-road

Özellikle bilinçli kimseler tatil anlamında doğa içinde kamp yaparak veya karavan ile tatil yaparak dinlenmek istiyor.

Kalabalıklardan uzak kalma isteğimiz bizi, araç severleri de doğal olarak ve doğa sevgisi ile Off-road araçlarına ilgi duymamıza sebep oluyor.

Bugün sizler için özellikle off-road yapabileceğiniz bir araç için sahip olabileceğiniz, aksesuarlar konusunda bir derleme yaptık.

1Off-Road Tavan Sepeti

Araç üzerinde çok işlevsel ve görünüm olarak gerçekten yakışan bir aksesuar olduğunu söyleyebiliriz.

Sepet üzerine takılabilen led aydınlatmalar, çadır sistemi, gölgelik aparatı , duş sistemi gibi birçok aksesuar için aslında bir temel oluşturuyor.

2Kamp İçin Duş Ve Kabin

Off-road araçlarınız için edinebileceğiniz en faydalı aksesuarlardan biriside araç üzerine monte edilerek güneş enerjisi ile sıcak su elde edilen duş sistemidir.Kampçılıkta en büyük sorunlar duş ve tuvalet ihtiyacıdır. Sektörün gelişmesi ile birlikte , pratik çözümler kampçılar ve off-road sevenler için büyük fayda sağlıyor.

off-road

Tabi ki doğayı ne kadar korursak o da bizi o kadar korur bunu lütfen unutmayınız.

Aynı zamanda çadır sistemi gibi tavan sepetine entegre bir soyunma kabini de edinebilirsiniz. Hem portatif tuvaletinizi kullanıp, hemde denize gittiğinizde üzerinizi değiştirecek rahat bir alan elde edebilirsiniz.

3Off-Road Aracı İçin Tampon Ve Lastikler

Bakir koylara ve doğa içinde huzur bulabileceğiniz lokasyonları bulabilmek için sizi üzmeyecek ve yetenekli bir aracınızın olması gerekir. Bu sebeple aracınızın bakımları tam ve donanım olarak, gitmek istediğiniz parkurlara uygun olarak modifiye edilmiş olması gerekir.

Çamurlu,karlı ve sert kayaların olduğu yollara göre lastik seçmeniz hem görüntü olarak hem de işlev olarak önemli bir aksesuar diyebiliriz.

off-road

Off-road araçları için özel imal edilen tamponlarda aracınızın çok daha heybetli durmasını sağlayacaktır. Önüne bağlayacağınız bir vinç ise , hem size hem de eğer beraber gittiğiniz başka araçlarda var ise hayat kurtarıcı bir önemi olduğunu unutmayın.

 

İkinci el Off-road araçlarına bakmak için tıklayın.

Tekerinize taş değmesin.

4 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here