arabam.com olarak mart ayında gerçekleştirdiğimiz bir araştırma ile kullanıcılarımıza, bayram tatillerini nerede değerlendireceklerini sorduk. Sonuçlara göre bu bayramda şehirde kalmayı tercih edenlerin sayısı oldukça fazla. Araştırmaya katılanların %50’si tatili şehirde geçireceklerini ifade etti. Yolculuk yapacakların %70’i ise yola kendi aracıyla çıkacağını söyledi. Siz de yolculuğa çıkmayı düşününler arasında yer alıyorsanız tatil öncesi araç bakımlarınızı yaptırmak için arabam.com’daki özel fırsatlara göz atmayı unutmayın! Kampanya kapsamında, arabam.com mobil uygulamasındaki Garaj hizmetlerinde periyodik bakımlar 3.063 TL’den, oto kuaför hizmetleri ise 360 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

bu bayramda nasıl seyahat edeceksiniz

Bu yıl 9 günlük bayram tatilinde her iki kişiden biri şehirde kalacak. Türkiye’nin otomobil dikeyinde ilk online ilan platformu olarak arabam.com kullanıcıları arasında gerçekleştirdiğimiz araştırma, kullanıcılarının bayram tatili tercihlerini ortaya koydu. 726 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz araştırmaya göre katılanların %50’si “Bu bayramda ne yapacaksınız” sorusunu “Şehirde kalacağım” şeklinde yanıtladı. Memleketine gideceğini belirtenlerin oranı %31 seviyelerinde seyrederken otel tatili yapacağını söyleyenlerin oranı %6 oldu. Katılımcıların %3’ü kültür ve gastronomi turu gibi etkinliklere katılacağını, %2’si de kamp tatili yapacağını söyledi. Bayramda seyahat tercihleri sorulduğunda ise katılımcıların %70’i kendi aracıyla seyahat edeceğini ifade etti. Bu yanıtı %9 ile uçak, %8 ile otobüs takip etti. Kiralık araç ile seyahat edeceğini söyleyenlerin oranı ise %6 oldu.

bayram yolculugu oncesi aracinin bakimini yaptirir misin

Uzun Yola Gidenler Araç Bakımını Atlamıyor

arabam.com’da gerçekleştirdiğimiz bu araştırma, yolculuk öncesi araç bakımını da ihmal etmediğimizi ortaya koydu. “Bayram yolculuğu öncesi aracının bakımını yaptırır mısın?” sorusuna katılımcıların %50’si “Mutlaka araç bakımını yaptırım”, %20’si ise “Aracım bakımlı olduğu için rutin kontrolleri kendim yaparım” yanıtını verdi. “Bakım zamanı geldiyse rutin kontrolleri yaptırırım” diyenlerin oranı %19 iken “Yolum uzun olmadığı için gerek duymuyorum” diyenlerin oranı %12 oldu.

Aracınız Bayrama Hazır mı?

Siz bayrama hazırsınız, peki ya aracınız? arabam.com’da, Bayrama Hazırlık kampanyasıyla hem tatili şehirde geçirenler hem de yolculuğa çıkacaklar için harika fırsatlar bulunuyor. arabam.com mobil uygulamasında, aracınızın gerçek piyasa değerini anlık takip edebildiğiniz algoritma ve aylık masrafları uygun fiyatlarla yapabilmeniz için avantajlı iş birlikleri bulunuyor. Bayram öncesi, Garaj içerisinde geçerli kampanya kapsamında; periyodik bakımlar 3.063 TL’den, oto kuaför hizmetleri 360 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Fırsatlar bununla da sınırlı kalmıyor. Lastiklerde peşin fiyatına 12 taksit imkanı ve kasko yaptıracaklar için sigortam.net’te arabam garaj’a özel kod ile %8 indirim tüm kullanıcılarımızı bekliyor.

arabam garaj’a Daha Yakından Göz Atmak için Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here