MINI Cooper İçin 5 Aksesuar Tavsiyesi

0
2522
MINI Cooper İçin 5 Aksesuar Tavsiyesi

Mini, hangi ülkede olursanız olun, çok az açıklamaya ihtiyaç duyan arabalardan biridir. İlk nesil otomobil yaklaşık 60 yıl önce piyasaya sürüldü ve 2002’den beri yeni BMW yapımı Mini, gezegenin her yerinde kalpleri ve gönülleri yeniden kazanıyor.MINI Cooper İçin 5 Aksesuar Tavsiyesi.

Önceki yıllarda , Alman otomobil üreticisi için üç kapılı-artı-hatch -portal Clubman ve roadster ve stil veya pratik olarak çok az anlam ifade eden coupe versiyonları mevcuttu.

Mini serisi bugün

Bugün bir Mini’yi temel üç kapılı bir hatchback, beş kapılı bir hatchback, beş kapılı bir  Clubman, bir üstü açılır araba veya bir Countryman olarak sipariş edebilirsiniz.

Spesifik özelikler  açısından, Cooper S, dikkate değer LED farlar, otomatik klima kontrolü ve kısmi deri koltuk döşemesi ile büyük ölçüde “S olmayan” Cooper’ı yansıtır. Dışarıda, 17 inçlik alaşım jantlar Cooper S’yi daha düşük segmentlerden ayırmaktadır, ancak sahipler isteğe bağlı olarak 18 inçlik jantlar belirtebilir

Light and Sight kataloğundaki bu aksesuarlardan herhangi birini ekleyerek yeni MINI Cooper’ınızı kişiselleştirin.MINI Cooper İçin 5 Aksesuar Tavsiyesi

1. Siyah Çizgi Far Halkaları

Bu far halkaları seti, yeni MINI Cooper’ınızdaki Black Line arka lamba paketini mükemmel bir şekilde tamamlayacak  .

– MINI  merkezinize yaklaşık yarım saat içinde takılabilmektedir .

MINI Cooper aksesuar

2. LED Gündüz Farları

Bununla birlikte Gün ışığından daha hafif; Yenilikçi LED gündüz sürüş lambaları; gündüz sürüş lambaları, pozisyon lambaları ve sis lambalarını bir araya getiren; üç ayrı aydınlatma fonksiyonunun yerini alır. Ayrıca Kısa huzmeye kıyasla %80’e kadar enerji tasarrufu sağlarlar; ve standart halojen gündüz yanan farlardan hala dört kat daha parlaktırlar.

– Bir saat içinde MINI merkezinize takılabilmektedir.

MINI Cooper aksesuar

3. LED Yardımcı Farlar – Krom

Kromdaki LED yardımcı farlar, LED ışık teknolojisini, genellikle ralli ile ilişkilendirilen yardımcı farlarla birleştirir. Ayrıca Açılmadıklarında bile göze çarpıyorlar ve göze hoş geliyorlar. Ayrıca Her zamankinden daha parlak yol aydınlatması sağlarlar ve LED farları mükemmel şekilde tamamlarlar.

– MINI merkezinize iki buçuk saatte takılabilmektedir.

MINI Cooper İçin 5 Aksesuar Tavsiyesi

 

4. Siyah Çizgi Yardımcı Yan Göstergeler – Arduvaz Grisi

Ek yan göstergeler, Black Line arka lambalarıyla mükemmel bir uyum sağlar.

MINI Cooper İçin 5 Aksesuar Tavsiyesi

 

5.  Yardımcı Far Tutucular

Bu tutucular, radyatör ızgarasının hemen önüne çarpıcı ;bir konumda LED yardımcı farları veya halojen yardımcı farları takmak için idealdir. Ayrıca Haftalık oto yıkamaya gerek kalmadan en karanlık köşeleri aydınlatın.

MINI Cooper far

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here