Yeni Ford Tourneo Connect; fiyat, özellikler ve çıkış tarihi… Yeni Ford Tourneo Connect MPV ortaya çıktı. Volkswagen Caddy’ye dayanan Peugeot Rifter ve Citroen Berlingo’ya bir alternatif. Tüm detaylar için okumaya devam edin.

  • Yeni Ford Tourneo Connect ortaya çıktı
  • Ford’un Volkswagen ile yeni ortaklığından çıkan ilk otomobil
  • Kısa ve uzun dingil mesafesi modelleri mevcuttur
  • Dört tekerlekten çekişli model onaylandı
  • Yedi koltuklu model sunuluyor
  • 2022 başında satışta

Yeni Ford Tourneo Connect, Peugeot Rifter ve Citroen Berlingo’ya alternatiftir. Ayrıca 2022’nin başından itibaren satışa sunulacak minibüs tabanlı bir MPV’dir. Ford’un yeni Tourneo Connect’i, şirketin Volkswagen ile olan bağlantısının ilk ürünüdür. Bu nedenle parçalarının çoğunu en yeni Caddy ile paylaşıyor.Yeni Ford Tourneo Connect; Fiyat, Özellikler ve Çıkış Tarihi

2022 Ford Tourneo Connect: Tasarım

Ford, neredeyse on yıllık modelinin yerine Tourneo Connect’in tamamen yeni bir versiyonunu tanıttı. Altında, yeni binek araç, bileşenlerinin çoğunu en yeni Volkswagen Caddy ile paylaşıyor. Yeni Volkswagen Caddy’yi gördüyseniz, burada bir deja vu hissediyor olabilirsiniz. Bunun nedeni, yeni Ford Tourneo Connect’in VW’yi temel alması ve tasarımından oldukça ilham almasıdır.

Her teknik özellik, parlak siyah bir ızgara çerçevesi ve plastik jant kapakları ile donatılmış giriş seviyesi Trend ile, modele özgü bir dizi stil değişikliği alır. Titanyum modellerinde saten krom kaplama, gizlilik camı ve 16 inç alaşım jantlar bulunur.

Yeni Ford Tourneo Connect; Fiyat, Özellikler ve Çıkış Tarihi

Ford’un Sport versiyonu motor kaputu şeritleri, derin bir ön ayırıcı ve 17 inç alaşımlarla birlikte gelir. SUV’den ilham alan Active özelliği petekli bir radyatör ızgarası, önde sahte bir kaydırma plakası kaplanmıştır. Ayrıca tekerlek bombeleri, yan etekler ve çamurluklar için ekstra kaplama yapılmış. Ayrıca benzersiz bir 17 inçlik jant setine sahiptir.|

Ford’un Volkswagen ile bağlantısı, yeni Tourneo’nun VW’nin bazı binek otomobillerinde görülen bir dizi modern teknolojiyi miras aldığı anlamına geliyor. Trend varyantları standart olarak 8.25 inç bilgi-eğlence sistemi ile gelir. Ek olarak Titanium modelleri ve üstü 10 inçlik bir merkezi ekrandan yararlanıyor. Spor modellerinde ayrıca 10,25 inçlik bir dijital gösterge paneli bulunur.

Bununla birlikte, ön kısım, daha agresif bir görünüm veren ince farlar ve ızgaradaki büyük hava girişleri ile daha belirgindir.
Yeni Tourneo Connect, Trend, Sport, Active ve Titanium’un dört farklı çeşidi vardır.

Yeni Ford Tourneo Connect; Fiyat, Özellikler ve Çıkış Tarihi

Aktif modeller metalik koruma plakaları ve plastik gövde çıtaları ile daha sağlam bir görünüme sahiptir. Ayrıca Sport model daha derin ön tamponlara ve daha koyu 17 inç alaşım jantlara sahip.

2022 Ford Tourneo Connect: İç Mekan ve Bilgi-Eğlence Sistemi

Ford Tourneo Connect’in içinde, bir MPV’den bekleyeceğiniz alanı ve çok yönlülüğü sunuyor. Uzun veya kısa dingil mesafeli model olarak mevcuttur. Burada dingil mesafesi ön ve arka tekerlekler arasındaki mesafeyi ifade eder. Ayrıca her iki varyant da beş veya yedi koltuklu olabilir.

İkinci ve üçüncü koltuk sırası, bagaj taşımak için bolca alan yaratmak için katlanabilir veya tamamen çıkarılabilir. Arka koltuklar çıkarıldığında, kısa dingil mesafeli model 2.600 litre kargo alanına sahiptir. Bu, uzun dingil mesafeli versiyonda 3.100 litreye çıkar. Ön yolcu koltuğu, kano gibi daha uzun eşyaların yerleştirilmesine yardımcı olmak için katlanabilir.

Bilgi-eğlence teknolojisi açısından, Tourneo Connect standart olarak 10 inçlik bir birime yükseltilebilen 8.25 inç dokunmatik ekranla geliyor.

Sistemin kendisi Volkswagen Caddy’den kaldırılmıştır, yani klima kontrolleri için Caddy’nin dokunmaya duyarlı kaydırıcılarına da sahiptir. Ayrıca geleneksel analog kadranlar yerine tamamen dijital bir sürücü ekranı için ekstra ödeme yapabilirsiniz.

2022 Ford Tourneo Connect: Motorlar ve Sürüş

Ford Tourneo Connect için 1.5 litre benzinli ve iki güç çıkışı olan 2.0 litre dizel olmak üzere iki motor seçeneği mevcuttur . Bu motorların her ikisi de altı ileri manuel veya yedi ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla eşleştirilebilir. Dört tekerlekten çekiş, daha yüksek güçlü dizelde mevcuttur.

Yeni Ford Tourneo Connect; Fiyat, Özellikler ve Çıkış Tarihi

Tüm Tourneo Connect’lerde standart olarak otonom acil frenleme, şeritte kalma yardımı ve ön ve arka park sensörleri bulunur. Uyarlanabilir hız sabitleyici, trafik işareti tanıma ve ön ve kör nokta izleme de seçenekler olarak mevcuttur.

2022 Ford Tourneo Connect: Fiyat ve Çıkış Tarihi

Tamamen yeni Ford Tourneo Connect, 2022’nin başlarında satışa çıkacak ve ilk teslimatların ilkbaharda yapılması bekleniyor. Ford, Trend, Titanium, Sport ve Active olarak adlandırılan dört donanım seviyesi seçeneği olacağını doğruladı. Ancak buna rağmen fiyatlar henüz açıklanmadı.

Bununla birlikte, mevcut Tourneo Connect ile karşılaştırıldığında fiyatın yükselmesini bekliyoruz.

İkinci El Ford Tourneo Connect Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here