Fiyatı 850 Bin TL’den Başlayan Yeni Seri

Mercedes, her zaman gücün ama en çok da prestijin markası olmuştur. Mercedes’in son serisi S- Serisi ise tüm dünyada merakla bekleniyorken lansmanın ardından Türkiye pazarında da satışa sunuldu. Peki, Mercedes S-Serisinin özellikleri neler, Mercedes S- Serisi fiyatları nasıl? İşte size tadından yenmeyecek bir Mercedes haberi:

Mercedes S- Serisi Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Bu seriyi ilk kez Nisan ayında yani beş ay önce Sanghay Otomobil Fuarında görmüştük. Gören herkesi çok etkileyen Mercedes S- Serisi, dizel motor seçeneği ve dijital konforuyla Türk tüketicisini de kendine hayran bıraktı. 2018 model Mercedes S- Serisi, markanın binek otomobil sınıfında gerçekten özel bir yere sahip. Çünkü hem yakıt tüketim alışkanlığı çok ekonomik hem de içinde sunduğu konfor odaklı detaylar inanılmaz etkileyici. Son model Mercedes S- Serisi, markayı bir adım ileri taşımayı başaran detaylarla tasarlanmış. Hem mühendislik açısından hem de tasarım açısından gerçek çok etkileyici bir yeni Mercedes Serisi yaratılmış. Yeni model Mercedesler şimdi Mercedes bayilerinde alıcılarını bekliyor.

Mercedes S- Serisi Motor Seçenekleri ve Diğer Özellikler

Mercedes’in yeni modelleri olan S- Serisi araçları, her şeyden otonom sürüş için mükemmel bir ilerleme sunuyor. Örneğin aktif otonom sürüş için geliştirilen Aktif Takip Yardımcısı, Aktif Direksiyon Yardımcısı, Aktif Şerit Değiştirme, Acil Durum Fren Yardımı gibi adeta gelecekten gelen teknolojiler kullanılmış.

Arabanızı Telefonunuzu Kullanarak Park Edin!

Mercedes’in S Serisinde kullanılan Aktif Park Yardımcısı ise epey keyifli bir ürün. Akıllı telefonunuzla entegre edeceğiniz bu yapı, aracın dışına çıkıp onu akıllı telefonunuzu kullanarak park etmenizi sağlıyor.

Araç içi aydınlatma çok da dikkate alınmayan bir detaydır. Ama bu, Mercedes için geçerli değil. Kokpitte tam 64 farklı ambiyans sunan aydınlatma seçeneği veriyorlar. Yani aracın içindeyken de istediğiniz konforu ve keyfi yaşayabiliyorsunuz.

Bu saydıklarımız, kullanıcıya konfor sunan biraz da aracın havasına hava katan detaylar. Şimdi gelelim esas mevzuya yani Mercedes S Serisinin motor seçeneklerine

Yeni Mercedes S- Serisi Motor

Motor konusunda bu serinin Türk kullanıcıyı sevindireceği kesin. Öncelikle üç farklı motor seçeneğiniz var: Dizel, benzinli ve hybrit motor. V8 motora sahip olan araçlarda, öyle bir optimizasyon yapılmış ki; dünyanın en az yakan V8 motoru elde edilmiş. Nasıl mı? Araç, gerek duymadığında otomatik olarak 8 silindirin dördünü kapatıyor. S400 d 4 Matik ile de çok güçlü bir dizel motor versiyonu tasarlanmış. Bu motorun karma koşullardaki yakıt tüketimi 100km’de 5.6 litre. Dizel Mercedes’iniz güçlü, benzinli Mercedes’iniz ekonomik daha ne olsun? Ama daha bitmedi: Hybrit motorlu Mercedes yani yeni elektrikli Mercedes ise 50km menzile sahip. Bu rakam da bu konuda epey önemli bir ilerlemeye işaret ediyor.

Mercedes S Serisinin Fiyatı Nasıl?

Motorlar güçlü, olabildiğince az yakıyor. Araçlar çok keyifli. Konfor üst seviyede. Eeee bir de Mercedes amblemi var. Peki, fiyatlar nasıl, diyorsanız Mercedes S Serisinin Türkiye fiyatı, 853 bin TL’den başlıyor.

Hayalinizde Mercedes sahibi olmak varsa arabam.com ikinci el Mercedes ilanlarını süzerek takip edebilirsiniz. Elbette Mercedes S- Serisi gibi sıfır km Mercedes almayı düşünüyorsanız, sizin için de sıfır araç ilanları arabam.com’da listeleniyor. Sıfır araç Mercedes İlanlarını süzerek takip etmeniz yeterli.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here