2018 Model Mercedes Benz CLS İncelemesi

Uzun bir süredir; Mercedes markasının 2018 model Mercedes Benz CLS makyajlı modeli merakla bekleniyordu. 4 kapılı Coupe segmentinde belki de en güçlü rakiplerden biri olan Mercedes Benz CLS modeli genişledi, büyüdü ve şimdi daha konforlu.

2018 model Mercedes Benz CLS
2018 Mercedes Benz CLS

İlk Mercedes Benz CLS

İlk kez 2004 yılında tanıştığımız Mercedes Benz CLS adeta 2000’li yıllara damgasını vurmuştu. İkinci el Mercedes Benz CLS modelleri hala çok ilgi görüyor. Hatta 2004 model Mercedes Benz CLS sahibi olmak da hala çok ama çok havalı. Şimdi bu muhteşem otomobilin üçüncü makyajı karşımızda. 2018 model Mercedes Benz CLS bir yaşam tarzının temsilcisi ve gerçekten çok özel bir otomobil.

Son model Mercedes Benz CLS’de ilk dikkat çekenler şöyle özetlenebilir:

Coupe model için epey uzun bir araç var karşımızda çünkü sıfır Mercedes Benz CLS’ler 4,99mm uzunluğunda. Ayrıca bu uzun araç modelinin tavanı adeta bir kubbe tasarımına sahip. İç mekanda müthiş bir ferahlık sunan kubbemsi görünüm dışarıdan bakıldığında çok şık bir görünüm sunuyor.

Elmas görünümlü ızgara ise gerçekten aracın marka değerinin yanında ayrı bir hava katıyor. Geriye doğru daralan farlar, köpek balığını andıran burun tasarımı, LED iki parça stop lambaları hemen dikkat çekiyor.

Mercedes Benz CLS İç Mekan Nasıl?

Öncelikle 2018 model Mercedes Benz CLS’nin en büyük yeniliği ilk defa beş koltuk sunulacak olması. Mercedes Benz CLS bagaj hacmi ise 520 litre. Bu hacim coupe bir otomobil için oldukça fazla. Esas olay ise multimedya ekranın genişliğinde. Mercedes Benz CLS multimedya ekranı tam 12,3 inç genilikte. Ayrıca ısıtmalı, havalandırmalı koltuk teknolojisi, masaj yapan koltuklar onun için standart özellikler arasında.

iç mekan

2018 Model Mercedes Benz CLS Motor Seçenekleri

Öncelikle 2 dizel motor bir de benzinli motor seçeneği sunuluyor.

1. 3.0 litrelik çift turbo beslemeli dizel motor: 286 HP güç/ 600 Nm tork

2. 3.0 litrelik çift turbo beslemeli dizel motor: 340 HP güç/ 700 Nm tork

3. 3.0 litrelik benzinli motor: 367 HP güç/ 500Nm tork

4. EQ Boost Entegre elektrikli motor: 22HP güç/ 250 Nm tork

İkinci El Otomobil Fiyatları

1 YORUM

  1. Bambaşka bir araç gerçekten, bu arabayı kullanan herkes kendini kesinlikle çok özel hissedecektir. Premium araç demek bu demek işte.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here