Nissan Araç Sahibine, Yeni Araç Hediye Etti ?

2
2174

Araç satın aldığınız firma sizi arayıp, yeni araç hediye etmek istiyoruz dedi. Ne yapardınız ? Nissan tam olarak bu dediğimizi yaptı ve müşterisine yeni bir araç hediye etti.

Tabi ki bunu kolay kolay görmek mümkün değildir.

Ama Amerika’da Nissan Frontier marka aracıyla kargo teslimatı işi yaparak geçimini sağlayan Brian Murphy bunu başardı.

1 Nissan İle 1 Milyon 600 Bin Kilometre!

ABD’nin Şikago eyaletinde yaşayan ve geçimini yarı zamanlı çalışıp kargo teslimatı yaparak sağlayan Brian Murphy isimli vatandaş, Sıfır kilometre aldığı aracıyla tam 1 milyon 600 bin kilometre yapmayı başardı.

2020 Şikago Otomobil Fuarı’nda Nissan’ın açtığı stantta kendisine yer verilen ve teşekkür edilen Brian Murphy’e yeni bir araç hediye edildi.

Nissan için oldukça güzel bir reklam olmuş oldu ve marka gerçekten geçmişten beri gelen Japon otomobil kalitesini kanıtlamış oldu.

Nissan özellikle eski modellerinde safkan Japon mimarisi üzerinde geliştirdiği modelleri ile oldukça uzun kilometreler yapan, az sorun çıkartan , dayanıklı ve konforlu otomobiller üretmeyi başarıyordu.

O zamanların üretim anlayışı diğer marka ve modeller içinde durum böyleydi.

2007 model Nissan Frontier model aracı olan vatandaş, 1 milyon mil yaptı. 2020 model bir Pick-up kendisine hediye edildi ve instagram hesabından paylaşıldı.

2Sadece Yağ Ve Suyunu Koyup Kullanmış

Açıklanan bilgilere göre araç sahibi, sadece yağ,su ve periyodik bakımlar gibi temel yapılması gereken işlemleri yapmış.

Bu bakımlar dışında büyük bir  arıza ile karşılaşmadığını anlattıktan sonra aracının motoruyla ilgili bir sorun yaşamadığını söyledi.

Nissan 1 milyon kilometre için bir garanti vermese bile böyle bir durumun gerçekleşmesi şirket tarafından da şaşkınlıkla karşılanmış 🙂

3Nissan Frontier Pek Değişmemiş.

Nissan Frontier Interiors | 2020 Nissan Frontier Brochure

2007 model ile 2020 model arasındaki değişiklikler;

Ülkemizde Navara ismiyle satılan modelin aynısı Frontier.

Karoser olarak pek bir değişiklik yapılmamış olsa da , motor ve şanzıman özelliklerinde yenilikler söz konusu olmuş.

Yeni kasasında eski kasaya fark olarak, 5 ileri şanzıman yerine 9 ileri otomatik şanzıman kullanılmış.

Yüzde 93 oranında tüm bileşenleri yenilenen V6 motorun 3.8 litre hacme çıkmış olması da cabası.

Toplamda 301 beygirgüç üreten kamyonet tam bir performans canavarı. Oysa 2007 model Frontier’de 2.5 litrelik dört silindirli motor kullanılıyordu ve bu motorun performansı, 2020 modele kıyasla 49 beygir daha azdı.

İkinci el Nissan ilanları

Tekerinize Taş Değmesin.

 

2 YORUMLAR

  1. nissan kesinlikle bu kilometreleri rahatlıkla yapabilir 550.000 kilometre de 1998 model pick-up kullanıyorum ve hiçbir sorunu yok daha öncede olmadı…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here