Yeni Volkswagen Arteon Fiyat Listesi

0
9922
Yeni Volkswagen Arteon Fiyat Listesi

Son bir kaç aydır otomotiv dünyasında Volkswagen Arteon rüzgarı esiyor. Özellikle sıfır km araba almayı düşünenler ya da sıfır km araç ilanlarına bakanlar Arteon’u fazlasıyla merak ediyor. Elbette otomotiv meraklıları için de bu araç, oldukça önemli. Bu nedenle henüz piyasaya sürülmeden bile Volkswagen Arteon haberleri epey ilgi görmüştü.

Yeni Arteon ne zaman satışta, Arteon’un fiyatı ne, Arteon alınır mı gibi pek çok soru ile oldukça fazla konuşulan ve merak edilen araç, tüm otomotiv dünyasının dikkatlerini çekmeyi başardı. Peki, yeni Arteon’un fiyatı nasıl ya da Arteon fiyat listesi nasıl?

Sıfır km Volkswagen Arteon ilanları ve Volkswagen Türkiye resmi sitesinin açıklamasına göre aracın fiyatı, 320 bin Tl bandında seyrediyor. Elbette versiyon, donanım, ek paketlerle iş değişiyor. Yakında ikinci el Volkswagen Arteon ilanlarını da göreceğimiz aracın konfor ve güvenlik konusunda oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz.Yeni Volkswagen Arteon Fiyat Listesi

Yeni Volkswagen Arteon Fiyat Listesi

Arteon Almanya fiyatı da çok merak edilmişti. Elbette bu yükse Euro’lu rakam, Türk tüketicinin aklına hemen ‘Arteon alınır mı‘ sorusunu getirdi. Peki, Arteon Türkiye satış fiyatı ne?

  • WV Arteon 2.0 TDI SCR 150 PS DSG Elegance Donanım fiyatı 288.700,00 TL
  •  Arteon 2.0 TDI SCR 240 PS 4M DSG Elegance Donanım fiyatı 320.900,00 TL
  •  Arteon 2.0 TDI SCR 240 PS 4M DSG Rline Donanım fiyatı 320.900,00 TL

Volkswagen Arteon Test Sürüşü

Markanın yenisi Arteon tüm teknik özellikleri, donanımı ve tasarımı ile çok merak ediliyor. Biz de bu amaçla çok yakında Volkswagen Arteon Test Sürüşü içeriğimizi Test İçerikleri Volkswagen sayfasında sizlerle paylaşıyor ve aracı tüm detaylarıyla tanıtıyor olacağız.

Volkswagen Arteon Hakkında

Volkswagen’in binek araç kategorisinde geliştirdiği Arteon modeli, tasarım ve fonksiyonu bir arada sunan bir sedan. Özellikle çerçevesiz yan camlarla müthiş akıcı bir tasarım dili elde edilmiş. 2.837mm olan aks araç içinde müthiş konfor ve geniş alan demek. Araç, kullanıcısına donanım konusunda iki farklı seçenek sunmaktadır: elegance ve rline. 20 inç genişliğindeki aliminyum alaşımlı ;rosario jantlar ve çok keyifli, dikkat çekici renk seçenekleri aracı çok daha yakışıklı kılıyor. Ayrıca iki farklı dizel motor seçeneği de var.

Volkswagen Arteon ve Euro NCAP 

2017 model Volkswagen Arteon, Euro NCAP çarpışma testlerinden beş yıldız aldı. 2017 en güvenli aile arabalarından biri seçilen araç, özellikle aileler için çok keyifli bir seçenek.

2. EL OTOMOBİL

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here