En Yeni İlanları İnceleyerek En Avantajlı Olanı Kaçırmama Şansınız Var!

0
1610

İkinci el araba arayanlar için süreç sanıldığı kadar basit ya da zahmetsiz değildir. Aradığı markanın istediği modelini bulmak, hasarsız araç aldığından emin olmak, dolandırıcılık eylemlerine karşı uyanık olmak, hem ihtiyacına çözüm olacak hem de hayalindeki araç ya da en azından ona yakın bir tarzda görünecek olan arabayı bir de uygun fiyatla almak hiç de kolay iş değil.

arabam.com İkinci Elde Avantajlı ve Güvenli Bir Süreç Sunmak Üzere Çalışıyor!

İkinci el araba alma sürecini kolaylaştırmanın yolları var elbette. arabam.com ailesi olarak, bu konuda hem online ikinci el araç alım- satım platformu yapısının sistemsel detayları hem de sizi bilgilendirecek içerikler konusunda sürekli çalışıyoruz. Aradığınız aracı daha iyi tanıyabilmeniz için deneyimli oto test plotlarıyla işbirliği yaparak sürekli test sürüşü içerikleri hazırlıyoruz. Bu içerikleri inceleyerek almayı düşündüğünüz marka-model hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Araç marka modellerinin Euro NCAP çarpışma testlerinden aldığı puanları paylaştığımız içerikler de size hangi araçların daha güvenli olduğu, hangi markaların hangi modellerinin hangi açıdan güvenli olduğu konusunda fikir verebilir. Ya da iki araç arasında kaldığınız durumlarda en doğru sonuca detaylı bilginin vereceği netleştirici etkiyle ulaşabilirsiniz. Benzer şekilde aradığınız ikinci el araba ilanına en hızlı şekilde ve en zahmetsiz biçimde ulaşarak saatlerce ilgilenmediğiniz ilanlar arasında kaybolmanızı önlemek üzere detaylı bir kategorizasyon çalışması yapıyoruz. Üstelik arabam.com kategori ağacı sürekli olarak sizin tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza göre geliştiriliyor. DÜnya genelinde ve maalesef ülkemizde de çok yaşanan araba sahibi olmanın heyecanına gölge düşüren ikinci el oto dolandırıcılarına karşı sistemsel optimizasyonlar geliştiriyor, dürüst ilan sahibi ile diğerlerini birbirinden ayırmak üzere neler yapabileceğimiz konusuna yatırım yapıyoruz. Ayrıca bu konuda yaşanmış örnekleri paylaştığımız ikinci el oto dolandırıcılığı haberleriyle sizleri bilgilendirmeye, uyarmaya çalışıyoruz.

İlanları Sisteme Giriş Tarihine Göre Filtrelemenin Ne Faydası Var?

İkinci el araba alma sürecini kolaylaştırmak üzere arabam.com’daki en önemli araçlardan biri de ilanları sisteme giriş tarihlerine göre filtreleme seçeneği. Bu seçenek, aslında en yeni ikinci el oto ilanları, son bir haftanın ikinci el oto ilanları, sadece bugünün ikinci el oto ilanları şeklinde ilanları süzmenizi sağlıyor. Böylece her gün aynı ilanlara bakarak zaman kaybetmek zorunda kalmıyorsunuz. Ayrıca sisteme yeni eklenen ve çok cazip fiyatlı ikinci el araba ilanlarını ilk gören siz olabilir, uygun bulmanız ve anlaşmanız halinde aracı siz alabilirsiniz. Başka bir deyişle ucuz arabayı kaçırmamış olursunuz.

İkinci El Araba Almayı Nasıl Daha Kolay Kılabilirsiniz?

Bu konuda en iyi sonuca ulaşmak için öncelikle araba konusundaki bejklentiniz ya da ihtiyacınız nedir, bunu net bir şekilde belirlemeniz gerekiyor. Sonrasında da kafa karışıklığı yaşamadan, doğru araca odaklanarak doğru sonuca ulaşabilmek üzere söz konusu ihtiyacınızı karşılayacak marka-modellere ait ikinci el araba ilanlarını incelemek. Ardından bir bütçe belirleyerek o bütçenin dışına çıkmadan ilanlara bakmak. En avantajlı sonuç için de en yeni ilanları süzerek inceleme yapmak.

arabam.com, ikinci el ilanlarını tarihine göre filtrelemek size, aradığınız aracın en uygun fiyatla çıkan ilanını kaçırmama avantajı sunabilir. Bu amaçla örneğin Son 1 gün içinde yayınlanan ikinci el ilanlar şeklinde bir filtreleme yapabilirsiniz.

Benzer şekilde aramanızı biraz daha genişleterek son 1 hafta içinde yayınlanan ikinci el ilanları da süzebilirsiniz.

Ayrıca son 1 hafta içinde yayınlanan ikinci el sahibinden otomobil ilanlarını inceleyerek aradığınız araç için en güncel ilanları görebilirsiniz.

Aradığınız özellikleri filtreledikten sonra, yeni gelen ilanları kaçırmamak için aramanızı kaydedebilir, yeni ilan geldikçe gönderilen e-posta bildirimleri sayesinde hayalinizdeki ikinci el arabaya kavuşabilirsiniz.

En Yeni İlanları İnceleyerek En Avantajlı Olanı Kaçırmama Şansınız Var!

Bazen acil ihtiyaç sebebiyle bazı araçlar ikinci eldeki piyasa değerininden bir miktar ucuza satılabilirler. Elbette böyle ilanları incelerken çok dikkatli olmak gerekir. Çünkü ikinci el oto dolandırıcılarının da ilk odaklandıkları konu değerinden ucuza ilan vermektir. Hatta bu konuda Ucuza Araba Almanın Cazibesi Bazen Sihir Gibidir başlıklı içeriğe göz gezdirebilirsiniz. Ancak gerçek satıcıların böyle değerinden düşük rakamlarla verdikleri ilanlardaki araçlar genelikle çok hızlı satılır. İşte tam da bu araçları kaçırmamak üzere arabam.com ilan tarihine göre filtrele seçeneğinini kullanabilirsiniz.

 En yeni ikinci el ilanları sizin için filtreledik, mutlaka inceleyin…arabam.com en yeni ikinci el ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here