Küçük aile arabası sınıfında değerlendirilen Hyundai i30, şık tasarımı, konforlu iç mekanı ve pratik bir sürüş deneyimi sunan kompakt yapısıyla çok tutuluyor. Keyifli bir şehirli araç olan i30’un teknik özellikleri, donanım özellikleri, tasarımı oldukça etkileyici. Eğer hayalinizde yeni Hyundai i30 modelini almak varsa arabam.com sıfır km ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Hyundai i30 2017 modeli, konforlu ve keyifli olduğu kadar güvenli de bir araç. Güvenlik odaklı bir optimizasyonla geliştirilen son model i30, yakın zamanda EuroNcap çarpışma testlerine de tabi tutuldu. Bu test sonuçlarına göre de beş yıldız almayı başardı. Dolayısıyla Son model Hyundai i30 için en güvenilir aile arabalarından biri yorumunu yapmak çok da yanlış değil.

Hyundai i30 EuroNcap Çarpışma Testlerinden Kaç Yıldız Aldı?

Hyundai i30, EuroNcap çarpışma testlerinden oldukça başarılı sonuçlarla çıktı. Öncelikle aracın beş yıldız alan bir küçük sınıf aile arabası olduğunu söyleyelim. Araç, yetişkin yolcu güvenliği konusunda %88, çocuk yolcu konusunda %84, yaya güvenliği konusunda %64 güvenli bulundu.

Hyundai i30 Güvenlik Donanımı

Aracın güvenlik donanım özelliklerinden bazıları şöyle:

Ön yolcu ve sürücü hava yastığı, emniyet kemeri, ön gerdiriciler, emniyet kemeri yük sınırlayıcı, diz hava yastığı, yan baş hava yastığı, yan göğüs hava yastığı, yan pelvis hava yastığı, ön yolcu hava yastığı kesme anahtarı, emniyet kemeri hatırlatıcı, arka yolcu için Isofix, hız yardımcısı, şerit yardım sistemi.

2017 Hyundai i30 Teknik Özellikleri

Hyundai i30 model bir araç almayı düşünüyorsanız özellikle şehir içinde keyifle kullanabileceğiniz bir araç olduğu bilgisini paylaşmak isteriz. Teknik detaylar versiyona göre değişiklik gösteriyor.

Hyundai i30 Test Sürüşü

Hyundai i30 modeli hakkında daha fazla bilgi edinmek itiyorsanız arabam.com Hyundai i30 Test Sürüşü İçeriğine göz gezdirebilirsiniz. Deneyimli test pilotu Murat Tosun’un hazırladığı bu keyifli içerikte 1.4 litrelik Turbo motorlu i30 testi anlatılıyor.

Sıfır Hyundai i30 Fiyatları

2017 model i30’un fiyatı da çok merak ediliyor. Sıfır km. Hyundai i30’un fiyatı 100bin TL bandında seyrediyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here