Yeni Kia Sorento: Hem Geniş Hem Elektrikli

1
3400
yeni kia sorento

Yeni Kia Sorento, her şeyi hem kaliteye hem de konfora odaklamak isteyen Koreli firmanın teknisyenleri tarafından tamamen yenilendi. Seul merkezli üreticinin yeni amiral gemisi SUV’u, yalnızca yedi yolcuya kadar alabilen geniş alan değil, aynı zamanda birçok teknolojik çözüm ve tamamen elektrikli motor yelpazesiyle de öne çıkıyor.

Yeni Kia Sorento :

 Veri Sayfası
 koltukların sayısı 7
 Gövde 142/1662 litre
 Güç kaynakları Dizel
 Sınıf Euro 6D
 Cv / kW (itibaren) 185/136

 

Yeni Kia Sorento: Boyutlar

Sorento, heybetli bir araba gövdesi ile karakterize. Koreli SUV’nin uzunluğu 480 santimetre iken, yüksekliği ve genişliği sırasıyla 169 ve 189 santimetredir. 278 cm’lik dingil mesafesi, 5 yolcu için konforlu bir iç mekanın keyfini çıkarmanıza olanak tanıyor, ancak üçüncü bir katlanabilir koltuk sırası sayesinde 7 yolcuya kadar alan sağlayabiliyor.

Boyutlar
Uzunluk 4.800 mm
Genişlik 1.890 mm
Yükseklik 1.690 mm
Adım 2.780 mm

 

Yeni Kia Sorento: Dış Görünüm

Sorento’nun yeni neslinin görünümü, Koreli şirketin stil merkezi tarafından derinlemesine revize edildi ve ilk kez marka için büyük ölçüde yeni olan stilistik bir dil getirdi. Ön kısımda, farları LED teknolojisiyle birleştirmek için genişleyen geniş ızgara hakim. Arka kısım da yine LED’ler ile bölünmüş optiklerle şık duruyor.

Kia Sorento: İç Mekan

Gösterge panosunun ortasında, Android Auto ve Apple CarPlay ile uyumlu en son nesil UVO Connect bilgi-eğlence sisteminin 10,25 inçlik ekranı var. Dijital gösterge ekranı ise  12,3″ bir ekranla oluşturulmuş. Ayrıca arka tarafta ayarlanabilir koltuk sayesinde yolcu sayısını 5’ten 7’ye çıkarmak mümkün.

Motor Yelpazesi

Yeni nesle geçişle birlikte Yeni Kia Sorento, dizel motorları kesin olarak terk etti ve yalnızca elektrikli çözümlere geçti.

180 bhp 1.6 benzinli turbo ve 230 bhp sistem gücü için 60 bhp elektrik motorundan güç alan tam hibrid varyantı var. Bir üst donanımda ise 180 HP 1.6 turbonun toplam 265 HP güç için 90 HP elektrik motoruyla birleştirildiği plug-in versiyonu var.

2. El Araba İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here