Audi RS4 Avant inanılmaz hızlı, güçlü ve mükemmel pratikliğin bir arada harmanlandığı, satın alabileceğiniz en iyi performans arabası biridir. 2020 yılında bir dizi ince güncelleme ile her zamankinden daha iyi hale geldi. Şaşırtıcı derecede yakıt tasarrufludur. Bununla birlikte, sürüş keyfi ve karakter arayan alıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

RS4 Avant Motorlar, performans ve sürüş

Acımasızca hızlı, rahat ve yetenekli, ancak RS 4 Avant bazı rakiplerin oyunculuğundan yoksundur. 444 bg ve 600 Nm tork, sekiz ileri Tiptronic şanzıman aracılığıyla quattro dört tekerlekten çekiş sistemine akar. Normal sürüşte torkun% 60’ı arka aksa,% 40’ı öne doğru yönlendirilir. Gerekirse, gücün% 70’i öne veya% 85’i arkaya gönderilebilir. Dört tekerlekten çekiş sistemi şaşırtıcı bir çekiş sağlarken, çelik fren diskleri (375 mm ön, 330 mm arka) hızı şaşırtıcı bir oranda azaltır. Opsiyonel karbon seramik fren diskleri 8 kg yaysız kütleyi tıraş eder ancak fiyata gözü sulandırıyor.

Elektromekanik hidrolik direksiyon standart olarak takılıdır, ancak isteğe bağlı dinamik direksiyon, direksiyon oranını% 100’e kadar değiştirir; hızlı sürüş sırasında daha fazla ağırlık, ancak şehirdeyken daha fazla destek sağlar. İsteğe bağlı uyarlanabilir amortisörler, süspansiyon tepkisinin oranını kontrol etmenizi sağlar.

Sıkı bir virajdan çıkarken gazı verin ve kuyruk hafifçe kayar, ancak denge çok nötr kalır. RS 4 Avant ‘ın gürleyen performansını en etkili şekilde sunacak şekilde kurulduğuna dair önemli bir his var. Aynı zamanda, özellikle uyarlanabilir amortisörlerle donatılmış modellerde (Vorsprung modelinde standart) şaşırtıcı derecede rahattır.

İç mekan, tasarım ve teknoloji

İç mekan güzel bir şekilde tamamlanmıştır ve en yeni bilgi-eğlence sistemiyle birlikte gelir

RS 4 Avant’a, standart olarak takılan Matrix LED farların yeniden tasarımı ve yeni bir çerçevesiz ızgara ile 2020 için ince bir makyaj verildi. Eskisinden çok daha temiz bir görünüme sahiptir.

Standart olarak 19 inç, 10 kollu alaşım jantlar takılıdır, ancak Carbon Black ve Vorsprung modellerinde 20 inç, beş kollu jantlar bulunur. Adından da anlaşılacağı gibi Carbon Black modeli, Batman’in onaylayacağı türden bir kozmetik revizyonu alıyor.

Aydınlatmalı kapı eşiklerinin üzerinden geçtiğinizde, kontrast bal peteği dikişli Nappa deri RS Super Sport ısıtmalı ön koltuklar bulacaksınız. Harika görünüyorlar, ama daha da önemlisi, sizi canlı bir yolculuğa kilitliyorlar.

Özellik dolu ve inanılmaz derecede üst düzey, temiz ve temiz bir tasarımla kalite son derece iyidir. Direksiyon simidinin arkasındaki alüminyum vites değiştirme kulakçıkları öncekinden çok daha dokunsal.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here