Ticari Fiat Otomobillerinde Kampanya Fırsatları

1
3739
ticari fiat

Ticari Fiat otomobilleri, ticaretle uğraşanların otomobil ihtiyaçlarını karşılamak için ilk uğradığı noktalardan biridir şüphesiz. Ürün çeşitlerinin yanısıra cazip fiyat ve kampanya avantajları ile Fiat Professional, Şubat ayında da ticaret yapan vatandaşların yanında oluyor.

Ticari Fiat Avantajları

Ticari Fiat Doblo ve Fiorino’nun hem Cargo hem Combi varyantlarında Fiat Pratico modelleri için uzatılmış garantili kredi fırsatı veriyor. Yerli üretime sahip ve birçok ülkeye ihraç ettiğimiz Fiat Doblo, Fiorino ve Pratico’larda 100.000 TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0 avantajlı faiz imkanlarıyla, işlerini kolaylaştırmak isteyenlere yardımcı olunuyor.

Fiat Professional Otomobil Özellikleri

Fiat Doblo 1.3 litre motora sahip turbo dizel güç ünitesi ile 95 hp ve 200 Nm tork sağlıyor. Bir diğer versiyonu 1.6 litre 105 hp güce sahip ve 300 Nm tork üretiyor. Ayrıca 1.6 litre versiyonlarında 120 beygir güce ulaşan ve 320 Nm tork üreten bir varyantı daha bulunmakta.

İki farklı boy ve gövde seçeneğine sahip Ticari Fiat Doblo 5 veya 7 kişilik modelleriyle tercih edilebiliyor.

Fiat Professional, Doblo’nun pick up versiyonu olan Pratico’yu kasalı ve kasasız olarak satıyor. Bu modelde de 1.6 litre hacimli turbo dizel motora yer veriliyor.

Fiat Fiorino’nun Cargo ve Combi seçeneklerinde bulunan 1.3 MultiJet motorun teknik verileri geçen sene ile aynı oranlarda kaldı. 1.4 litre versiyonunda ise benzinli motor atmosferik emilime sahip. 2 farklı üniteye sahip bu araçta ilk ünite 77 beygir güç ve 115 Nm tork üretiyor. Fabrika çıkışlı LPG’li versiyonunda ise 74 beygir güç ve 110 Nm tork sağlayan motor bulunmakta.

Şubat ayında, Fiorino’lar 116.900 TL’den, Fiat Doblo’lar ise 136.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

2. El Araba İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here