Phantom, en üst düzey lüks otomobil olmaya devam ederken ve Cullinan, Rolls-Royce’u yepyeni bir pazara açtı. Ghost , geniş ve rahat bir kabin içinde sunduğu konfor ve zarafete kadar, lüks bir otomobil ustalık sınıfının bir parçasıdır. Müthiş bir mühendislik derinliğine ve detaylara imrenilecek bir ilgiye sahiptir ve bu kalite seviyesi için kesinlikle ödeme yapsanız da, markanın Goodwood üretim tesisi hiç bu kadar yoğun olmadığı için müşterilerin hazır ve istekli olduğu açıktır.

Ghost Motor, performans ve sürüş

Yalnızca performans ve maksimum konfor arayışına adanmış, çok az arabanın içinde seyahat etmesi daha rahattır. İkiz turbo V12 ve 8 vitesli ZF otomatiğini kesintisiz bir şekilde kullanmak için Ghost’u kullanmak çoğu zaman zar zor duyuluyor ve vites kutusunu kontrol edecek bir kanat veya otomobilin tepkilerini keskinleştirmek için sürüş modları bulamamaktadır.

Sunulan muazzam bir performans var, ancak Ghost, sürücüsünü diğer tüm sürüş tarzlarından daha dikkatli, düşünülmüş girdilerle ödüllendiren bir otomobil. Bir miktar vücut yığılmasına rağmen virajlarda yeteneklidir ve performansını biraz fazla gıdıklamadan geliştirir, ancak (kasıtlı olarak) küçük bir his ve hatırı sayılır genişlikle, koşuşturmada neşe bulacağınız bir araba değildir. Bunun yerine sadece arkanıza yaslanın ve sakin bir şekilde ilerleyin.

Ghost için bir seçeneği motor mevcut. 6.75 litrelik kapasitesi tanıdık gelebilir ancak ünitenin kendisi eski Rolls-Royce ve Bentley’lerde kullanılan “altı ve üç çeyrek litre” ile tamamen ilgisizdir. Yeni başlayanlar için BMW tarafından üretildi ve aynı zamanda bir V8 yerine çift turbo V12.

Rolls-Royce, öncekinden daha az düğme ile ayrıntıları biraz temizledi. Bilgi-eğlence ekranı doğal olarak kalite ve grafikler açısından selefinden birkaç adım ötede.

Genel olarak, Ghost’un iç mekanı, her Ghost’u kardeşlerinden biraz farklı kılan materyallerin ve süslemelerin sonsuz özelleştirilmesiyle, artı yıldız ışığı tavan döşemesi ve onu diğerlerinden ayıran neredeyse hiç çaba harcamadan kapanan kapılar gibi ayrıntılarla ondan yaptığınız şeydir. Ghost ayrıca standart formda 2553 kg ve genişletilmiş model olarak 2599 kg ağırlığa sahiptir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here