Rolls-Royce 2020: Müşterilerin Özel Siparişleri Kurtardı

0
1850
rolls-royce-2020
rolls-royce-2020

Rolls-Royce 2020 yılını zor geçiren markaların arasından özel sipariş araçlarla sıyrıldı. Rolls-Royce arabaları, halka açık yollarda nadir görülen bir manzaradır. Lüks şirket her yıl sadece birkaç bin kazandığından bu anlaşılabilir bir durum. Bunun da ötesinde, sipariş modeller daha da nadirdir, ancak artan sayıda Rolls-Royce otomobili bu muameleden geçirilmektedir.

Rolls-Royce 2020 Yılında Goodwood Tesisini Kapattı

rolls-royce-2020-özel
rolls-royce-2020-özel

Şirket, Corona virüsü nedeniyle 2020’nin ikinci çeyreğinde Goodwood tesisini birkaç aylığına kapatmak zorunda kaldı. Satışlar düştüğü için otomotiv endüstrisi bir bütün olarak vahim bir durumdaydı ve hala da öyle. Bununla birlikte, son 12 ayda dikkatlice incelendiğinde bazı ilginç müşteri davranışları gözlemlenebilir. Rolls-Royce’a göre, geçen yıl görülen en yüksek araç başına Ismarlama sanatına sahipler.  Bu da müşterilerin muhtemelen üzüntülerini güzel bir şekilde yapılandırılmış bir otomobille hafifletmeye çalıştığını gösteriyor.

Rolls-Royce 2020 İçin Lüks Öğeler Devredeydi

rolls-royce-özel-sipariş
rolls-royce-özel-sipariş

Ismarlama Kolektif 2020’de yeni büyüklükler belirledi. Bunu çok sayıda eşi görülmemiş kısıtlama ve zorluğun arka planına karşı yaptılar, başarılarını daha da etkileyici hale getirdi. Her komisyonda daha önce hiç bu kadar ısmarlama detaylandırma görmemiştik. Bu da dünyanın dört bir yanındaki Rolls-Royce müşterilerinin yaratıcılıkta teselli aradıklarını ve kalıcı ve dokunaklı miraslar haline gelmek için zaman testine dayanacak içebakış lüks öğeleri devreye aldıklarını gösteriyor ”dedi. Torsten Müller-Ötvös, İcra Kurulu Başkanı, Rolls-Royce Motor Cars.

2020’de yaratılan motorlu araçların neredeyse her biri, zorlu ve öngörülemeyen karşı rüzgarların zemini dikkate alındığında dikkate değer bir başarı olan Bespoke bölümü tarafından özel olarak tasarlandı. Ortalama olarak, Ismarlama komisyonları 2019’da güçlü bir artış gördü. Her bir otomobilin kumaşına dokunan kişiselleştirilmiş unsurların belirgin bir şekilde artması, daha fazla içerik ve duygusallık sağladı. Aşağıdaki galeri, bu yıl Rolls-Royce müşterilerinin talep ettiği en ilginç kurulumlardan bazılarını içermektedir.

Örnek Siparişler

Örneğin, Tokyo’da Dusk, bir Rolls-Royce Phantom üzerindeki siyah deri iç kısım ve Rose Gold vurgul ile beyaz boya kombinasyonudur. Bir diğer özel model ise İsviçreli malzeme uzmanı Nature Squared ile birlikte oluşturulan Phantom Iridiscent Opulence idi.

Bu, sürdürülebilir kaynaklı 3.000’den fazla yanardöner kuyruk tüyüne ev sahipliği yapan bir galeri içerir ve örnekler devam eder.

Klasik Araçlar 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here