Suzuki Swift Hybrid ‘den Başarılı Satış!

Japon üretici Suzuki’nin B segmentteki temsilcisi Swift, geçtiğimiz dönemde yeni bir versiyona kavuşmuştu. Hibrit motor seçeneği eklenen Swift, geçtiğimiz yıl itibariyle ülkemizde de satışa sunuldu. Gerek performans gerekse yakıt tasarrufu noktalarında iddialı olan Suzuki Swift Hybrid, hibrit seçeneği ile kendi sınıfında satış lideri oldu.

Suzuki Swift Hybrid

Hibrit Motoru İle Başarıya Ulaşan Suzuki Swift!

Hibrit versiyonu ile satış rakamlarını yükselten Swift, Türkiye’deki satış rakamlarında pozitif bir ivme yakaladı. 2020 yılında satışa sunulan model, kısa sürede büyük rağbet gördü. Yıllık satışın %35’lik kısmını modelin hibrit versiyonu gerçekleştirdi. Hibrit motorlu Swift’in %20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor olması, kullanıcıların tercihlerini bu versiyondan yana kullanmalarına yol açtı.

Suzuki Swift Hybrid

”Swift Hibrit; Türkiye pazarındaki en donanımlı ve en uygun fiyatlı hibrit model”

Swift Hibrit’in kısa zaman içerisinde elde ettiği başarıyı değerlendiren Suzuki Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Şirin Yurtseven, “Hibrit otomobiller, Avrupa’da olduğu gibi ülkemizde de dizel araçların en büyük alternatifi konumuna geliyor. Özellikle Swift modelimizin yer aldığı B segment hatchback sınıfında, artık dizel otomatik modellerin eski hakimiyetinin olmadığını görmekteyiz. Bu sınıfta sadece birkaç manuel vites seçeneğinde dizel modelleri görebiliyoruz. Swift Hibrit; Türkiye pazarındaki en donanımlı ve en uygun fiyatlı hibrit model olmasıyla pazarda dizel modellerin yerini almaya başladı ve kısa zamanda beğeni kazandı” açıklamalarında bulundu.

İkinci el satılık otomobil ilanları

Suzuki Swace | Toyota Corolla Görünümlü Suzuki Modeli!

2 YORUMLAR

  1. en üst donanımları hariç arka pencereler otomatik değil. arka pencere otomatik değil ama her türlü güvenlik donanımı var şerit takip sisteminden aktif çarpışma önlemine kadar. bu japonlar bir alem.:)

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here