Suzuki’nin dinamik kompakt sınıf temsilcisi Baleno, Mayıs ayına özel kampanyalarla otomobil severlere sesleniyor. Suzuki kampanyaları bekleyenlerin çok sevineceği haberin detayları şöyle:

15 bin TL’ye Kadar 12 Ay Vadeyle Faizsiz Kredi!

Sıfır Suzuki Baleno kampanyası arayanlara çok iyi gelecek bir haber olan Suzuki Baleno Mayıs kampanyasının detayları şöyle:

1,2 litrelik 90 HP gücündeki ekonomik benzinli motoru, sürekli değişken oranlı CVT otomatik şanzıman seçeneği, geniş iç mekânı ve bagaj hacmi ile 8 inç boyutundaki dokunmatik multi medya ekranıyla yolculukları keyifli hale getiren Suzuki Baleno, kampanya kapsamında 15 bin TL’ye kadar 12 ay vadeyle faizsiz kredi imkânıyla satışa sunuluyor. Üstelik dileyenler 40 bin TL’ye kadar 12 aya varan vadeyle 0,85 faizli kredi seçeneğinden ve Suzuki showroomlarındaki çok özel fırsatlardan da faydalanabiliyor.

Suzuki Baleno Kampanyası!

Suzuki’nin dinamik kompakt sınıf temsilcisi Baleno, Mayıs ayında devreye alınan özel kampanyalarla otomobil severlere sesleniyor. Geniş yaşam alanı, 320 litrelik cömert bagaj hacmi, 100 km’de ortalama 4,6 litre yakıt tüketen tutumlu 1,2 litrelik 90 HP gücündeki DualJet benzinli motoru ve sürekli değişken oranlı CVT otomatik şanzıman seçeneğiyle dikkat çeken Baleno’nun zengin donanım listesi dikkat çekiyor. Suzuki Baleno’da LED gündüz farları, 16 inç alaşım jantları, yokuş kalkış desteği, 6 hava yastığı, ABS, ESP ve BAS güvenlik sistemlerinin yanı sıra Techno donanımında sunduğu 8 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik multi medya ekranı, Bluetooth bağlantısı, USB ve AUX girişi, navigasyon sistemi ve geri görüş kamerasıyla da yolculukları daha güvenli ve keyifli kılıyor.

Mayıs ayına özel kampanya kapsamında kampanyalı Suzuki Baleno modelleri, 15 bin TL’ye kadar 12 ay vadeyle faizsiz kredi imkânıyla satın alınabilirken, dileyenler 40 bin TL’ye kadar 12 aya varan vadeyle 0,85 faizli kredi seçeneğinden yararlanabiliyor.

Kampanyalı Suzuki Baleno Teknik Bilgiler

1.2 dualjet motor, 4X2 çekiş sistemi, 4 adet düz ve sıralı silindir Suzuki Baleno’nun motorunun ana özellikleri. Baleno motor silindir hacmi 1242cc. Motorun maksimum gücü 90HP. Baleno motorunun maksimum tork değeri 120Nm. Suzuki Baleno otomatik veya manuel seçeneği var. 5 ileri düz vitesli Baleno veya CVT otomatik şanzımanlı Baleno tercihi yapabilirsiniz.

Suzuki Baleno’nun Boyutları Nasıl?

Suzuki Baleno ölçülere baktığımızda 3.995mm uzunluk, 1.745mm genişlik, 1.470mm yükseklik görüyoruz. Dingil mesafesi ise 2.520mm. Suzuki Baleno bagaj hacmi 320 litre. Arka koltukları yatık konuma getirdiğinizde ise Suzuki Baleno’nun bagajı, 756 litre oluyor.

Suzuki Baleno Ne Kadar Yakıyor?

Yakıt depo kapasitesi 37 litre olan Suzuki Baleno, şehir içinde ortalama 5,6 litre yakıt tüketiyor. Şehir dışında 4.0 litre yakıt tüketen Baleno’nun ortalama yakıt tüketimi ise 4,7 litre.

Detaylı bilgi için Suzuki Türkiye resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz!

Suzuki Baleno Görselleri

Suzuki Baleno görselleri için galerinin üzerine tıklayın!

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here