Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic Platinum İncelemesi

1
23323

Nissan X-Trail incelemesi ya da Nissan X-Trail testi arayanlar için çok detaylı bir çalışma yaptık. Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic Platinum incelemesi ile araç hakkında detaylı teknik bilgi listeledik. İşte çok detaylı bir Nissan X-Trail 1.6 incelemesi

Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic Platinum İncelemesi

Nissan X-Trail 2018 modeli çok sevildi. Özellikle iri kıyım araçları sevenler için güzel bir opsiyon oldu. Nissan X-Trail 2019 da merakla bekleniyor. Peki yeni Nissan X-Trail Fiyat ve performans değerlendirmesi nasıl? Nissan X-Trail kullananlar memnun mu ya da 2. el Nissan X-Trail fiyatları nasıl? Uygun fiyata Nissan X-Trail nasıl bulunur… İşe Nissan X-Trail hakkında bilgi edinerek başlayalım mı?

Nissan X-Trail Fiyat

2. el X-Trail almak ya da sıfır km X-Trail almak için öncelikle online alanlarda detaylı araştırma yapmak gerek. İkinci el Nissan X-Trail fiyatları model yılına, aracın hasar durumuna, km bilgisine ve diğer detaylara göre değişiyor. Sıfır Nissan X-Trail fiyat listesi de donanım ve şanzıman gibi özelliklere göre şekilleniyor. Sıfır X-Trail fiyatı 185 bin Tl bandında seyrediyor. Peki, Nissan X-Trail yorumlar nasıl?

Nissan X-Trail Yorumlar

Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic Platinum incelemesi ile aracın teknik verilerine, yaşam alanına ve tasarımına bakarken bizim de gözümüze takılanlar oldu. Online platformlara göz gezdirerek Nissan X-Trail yorumlarına da baktık. Bir de oto inceleme dergilerini karıştırıp otomobil yazarları ne diyor baktık. İşte Nissan X-Trail hakkındaki yorumlara dair edindiğimiz izlenimler…

Direksiyon sisteminin hızlı tepkileri övülenler arasında. Yakıt ekonomisi de çok sevilenler arasında. Geniş bagaj, geniş iç mekan da çok seviliyor. Konsoldaki yeni deri görünüm de sevilenler arasında.

Makyajlı Nissan X-Trail

Nissan X-Trail modelinin yenilenme zamanı gelmişti. Makyajlı Nissan X-Trail gerçekten değişti. 2018 MakyajlıNissan X-Trail’inki; öyle sıradan bir makyaj operasyonu değil. Hem dış görünüşte, hem iç mekanda hem de sürüş dinamiklerinde Nissan X-Trail 2018 makyajını hissetmek mümkün.

Nissan X-Trail Teknik Özellikler

Nissan X-TrailMotor tipi ve konumu: Sıralı- Turbo-önde ve enlemesine

Motor Silindir/ Subap Sayısı: 4/16

Motor Silindir Hacmi: 1598cc

Motor Gücü: 95kW/ 130HP 4000 d/d

Motor Tork Verisi: 320 Nm 1750 d/d

 

2.el Nissan X-Trail ilanları için tıklayın

0 km Nissan X-Trail fiyatları için tıklayın

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here