435d Bir coupe’ye güçlü bir dizel motor ve dört tekerlekten çekiş yerleştirmek en süper seçim değil, ancak sonuç oldukça etkileyici oldu. BMW 435d, sürülecek en keskin otomobil değil, ancak pek çok güven verici tutuşa sahip şık bir otomobil olarak oldukça çekiciliğe sahiptir. Aslında, heyecanı idare etmektense temponuzun peşindeyseniz, muhtemelen gelecek M4’ten daha iyi bir seçimdir.

435d Bmw’nin Güncel Dizel Motoru İle Birleşti

 

Bir dizel motoru bir coupe’ye yerleştirmek en geleneksel seçenek değil, ancak bu herhangi bir eski dizel değildir. Bu BMW 435d’deki 3.0 litrelik sıralı altı silindir, 309 bg ve 630 Nm tork üretir; o kadar hırıltılı ki, yalnızca xDrive dört tekerlekten çekiş ile kullanılabilir.

435d amiral gemisi ile işler bir adım öne çıktı. Motor, ayağınızı hafifçe bükerek gerçek bir hız dönüşü sağlıyor. Bir dizel için de oldukça sportif ve aynı motor olmasına rağmen 330d’den biraz daha az endüstriyel geliyor. Standart sekiz vitesli otomatik şanzıman, Konfor modunda yumuşak vites geçişleri sağlar. Ancak manuel kontrolü ele almak istediğinizde direksiyona takılı küreklere hızlı yanıt verir. Dört tekerlekten çekiş sistemi, bu etkileyici güç aktarım mekanizmasının üçüncü ayağıdır. 435d’yi virajlarda emin bir şekilde ayakta tutar. Ancak çok fazla kavrama ile onu gerçekten atabilirsiniz. Hava kötüyse, bu arabanın sağlam bir tutuş sağladığını bilmek de güzel.

Sürüşü Keyifli Otomobillerden

Direksiyon, 3 Serisinden daha hafiftir ve siz kilit ekledikçe fazla ağırlık oluşturmaz. Ancak 435d’nin sürüş şekline doğrudan, duyarlı bir his verir ve daha çevik görünmesini sağlar.

435d’nin fırtınalı bir performans veya sürüş heyecanı sunmasını istiyorsanız. Hayal kırıklığına uğrayabilir ve birkaç ay beklemeniz ve yeni bir M4’e biraz daha fazla para verirseniz sahip olabilirsiniz.

Ancak gerçek dünyada, güven uyandıran, şık ve pratik olmakla birlikte zaman zaman hevesli bir sürücüyü eğlendirmek için fazlasıyla yeterli hızdadır; bu da onu çok yönlü bir seçim haline getirir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here