Triumph yeni bir modelini daha ortaya çıkardı. Çıkacak olan Triumph’ın en güncel motosikleti olacaktır. Tasarımcıların çöl yarışlarından ilham aldıkları Triumph Street Scrambler Sandstrom olumlu emisyon değerlerinin alınması ile satışa çıkacağı da duyuruldu.

Triumph Street Scrambler Sandstrom Triumph’ın oldukça etkili ve popüler motor bloğu olan 900 cc’lik motoru güncellendi ve adına da Triumph Street Scrambler Sandstrom denildi. Yeni motosiklet 2022 yılında sınıflandırılarak satışa sunulacaktır. Fakat satışa hazır olduğu için birçok ülkede 2021 yılında satılacağını görebilme ihtimalimiz oldukça yüksektir. Ayrıca modelin bir diğer versiyon da Street Twing Goldline adında satışa çıkacaktır.

Rekabet etmesini sağlayacak güçTriumph Street Scrambler Sandstrom

Street Scrambler, eski modellerine göre aynı güç ve oranlarda karşımıza çıkacaktır. 64.1 beygir ve 202 kilogramlık ağırlığa sahiptir. Güç ve kilo oranlarını karşılaştırdığımız zaman yeterli ve heyecan verici sürüşleri elde edebileceğimizi düşünüyorum. Açık konuşmak gerekirse Triumph’ın yeni modelinin daha güçlü ve torklu olmasını bekliyordum fakat İngiliz markası, modelin reklamlarında ve pazarlamasında sürekli olarak Euro5 emisyonlarına değinmektedir. Böylece markanın, Street Scrambler’ın emisyon değerlerini düşürebilmek için yoğun bir şekilde çalıştığını anlayabiliyorum.

Etkileyici tasarım

Street Scrambler’ın etkileyici bir tasarımı vardır. Günümüz motosikletleri ile kıyasladığımız zaman rakiplerinden çok daha klasik durmayı başarmaktadır. Yuvarlak farları, gidonun dışında kalan yuvarlak aynaları, yuvarlak gösterge paneli motosikletin keskin duruşunu yumuşatmaktadır. Ayrıca sürücü selesinin oldukça kalın durması ve motosikletin deposundaki plastik detaylar, motosikletin inanılmaz bir sürüş tarzına sahip olduğunu göstermektedir. Street Scrambler’ın en etkili tasarım noktası ise egzoz tasarımıdır. Fotoğraflardan da anlayacağınız üzere Street Scrambler’ın egzozu alıştığımız tasarımlardan farklıdır. Egzoz, motosikletin orta kısmında konumlandırılarak, yüksekte bırakılmıştır.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here