BMW 440i yumuşak, güçlü sıralı altılı motora sahiptir ve konforlu bir otomobil olmanın yanı sıra sürüşü de çok eğlencelidir. Yine de ekonomi için iyi seçim değildir, özellikle de devri çok seven bir motorla. Bir 435d, ise daha ekonomik olabilir, ancak 440i, pahalı olsa da, küçültülmüş turboşarjlı dört silindirli motorlardan bıkanlar için hala mükemmel bir seçimdir.

Geçen yıl BMW , en üst düzey 335i benzinli 3 Serisi’ni daha güçlü bir 340i ile değiştirdi. Şimdi sıra 4 Serisi , bu 440i turboşarjlı altı silindirli benzinden ekstra 20 hp güç alıyor.

450 Nm torkla, otomatik modeli (altı ileri manuel ile de mevcuttur) beş saniyede 0-100 km / s’den elektronik olarak sınırlı 155 mil / saat hıza çıkmaktadır. Yine de, bu arabadaki her şey rakamlarla ilgili değil, çünkü sıralı altılı, gücünü oldukça bağımlılık yaratacak şekilde sunuyor.

440i Mükemmel Sürüş Keyfine Sahip

Turboşarjlı olması sayesinde, sollamak kolaydır, ancak gerçek neşe onunla gazladığınızda gelir. Kulağa harika geliyor ve tadını çıkarmadan önce çok hızlı gidecek kadar güç yok. Yolda performans ve kullanılabilirlik arasında mükemmel bir denge kurar.

Otomobil modelinde yakıt ekonomisi çok fena değildir, ancak daha tutumlu bir alternatif arayanlar için BMW yine de size 435d dizel satacak. Benzer bir fiyata neredeyse aynı performansı sunuyor. Mükemmel performans, 4 Serisinin mükemmel kullanımıyla da el ele gider. Direksiyon, Comfort modunda biraz hafiftir, ancak onu Sport’a yerleştirin ve hoş bir şekilde ağırlaşarak dar virajlarda size güven verir. Yolculuk da iyi değerlendirilmiş, zorlu yollarda sert veya rahatsız hissetmeden bol miktarda destek sunuyor. Bir Lexus RC kadar pürüzsüz değil, ancak BMW hala seyir için rahat bir otomobil.

Benzer şekilde, 4 Serisi şık ve iyi tasarlanmış bir iç mekana sahiptir, ancak bir Mercedes C-Serisi Coupe kadar sofistike değildir. Kadranlar bir vurgu ve gösterge panelinin üst kısmındaki geniş ekran da iyi görünüyor. Ön koltuklar rahattır, ancak arkada baş ve bacak mesafesinin olmaması yetişkinler için bir sorun olacaktır.

Mercedes rakibinden daha büyük 445 litrelik bir bagaj var. Arka koltuklar da kapağın altındaki bazı düğmelerle kolayca katlanır. Ayrıca yükleme bölümünde 12V güç kaynağı ve ayrıca gevşek öğeleri tutmak için ağ vardır.

 

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here