Audi A4 2021 İncelemesi: Sınıfının En İyisi

0
5966
Segment Nedir

Audi A4 2021 etkileyici tasarımı ve lüks iç yaşam alanıyla kimilerine göre sınıfındaki en iyi modellerden birisi. Peki gerçekten öyle mi ? Audi A4 2021 modelinin tüm özelliklerini sizler için inceledik. 

Sınıfının En Verimli Otomobili 

Audi A4 2021 yeni nesil motor teknolojileriyle oldukça verimli yakıt tüketim değerlerine ve etkileyici bir performansa sahip. Hıza duyarlı elektronik direksiyon sistemi ve Quattro çekiş sistemi benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. 

40 TDI 

204 PS güç ve 400 NM tork üreten 2.0 litre turbo dizel motor verimliliği ve performansı bir arada sunuyor. 0-100 km hızlanmasını 7,3 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 210 km hıza ulaşıyor. Birçok kişi 2.0 litre dizel bir motorun yakıt tüketimi hakkında soru işaretleri taşıyor. Fabrika verilerine göre bu otomobil şehir içi kullanımlarda 5,3 litre ve şehir dışı kullanımlarda 4 litre yakıt tüketirken karma kullanımda ortalama 4,5 litre yakıt tüketiyor. Dikkatli ve sakin kullanımlarda bu verilere rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

45 TFSI

265 PS güç ve 370 NM tork değerlerine sahip olan 2.0 litre benzinli versiyonu Quattro çekiş sistemiyle sunuluyor. 0-100 km hızlanmasını sadece 5.5 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 250 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 9 litre ve şehir dışı kullanımda 5,7 litre yakıt tüketen benzinli model karışık kullanımda ortalama 7 litre yakıt tüketiyor. Yüksek performansıyla dikkat çeken Audi A4 2021 Quattro çekiş sistemi ile benzersiz bir yol tutuşu sunuyor. 

 

Konforlu İç Mekan

Teknolojinin ve estetiğin ustalıkla bir arada sunulduğu iç yaşam alanı son derece şık ve modern görüntüsüyle övgüyü hak ediyor. İç mekanda kullanılan alüminyum ve ahşap kaplamalar otomobilin çok daha premium hissettirmesini sağlıyor. Mercedes-Benz C Serisi ve BMW 3 Serisine göre çok daha geniş ve şık bir iç mekana sahip olan Audi A4 2021 bu konuda kesinlikle rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor. 

Elektrikli ayarlanabilir deri koltuklar oldukça konforlu ve rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Ön koltuklarda sunulan ısıtma özelliği kış aylarında keyifli bir deneyim yaşatıyor. Koltukların deri yüzeyi oldukça kaliteli görünüyor. İç mekanın genelinde kullanılan ambiyans aydınlatma sistemi son derece modern ve eğlenceli bir görüntü sunuyor. 

Orta konsolda konumlandırılan 10.1 inç MMI dokunmatik multimedya ekranı oldukça işlevsel özelliklere sahip. Akıcı arayüzü ve hızlı işletim sistemiyle son derece keyifli bir kullanım deneyimi sunan bu ekran birçok farklı grafik ve animasyon seçeneğiyle kişiselleştirilebilir deneyim sunuyor. 

Otomobilin tüm bilgilerinin ve donanımlarının anlık olarak kontrol edilebildiği dijital ekranlar sürücünün araca çok daha güvenli ve kolay bir şekilde hakim olmasını sağlıyor. Kablosuz şarj ünitesi ve Apple CarPlay bağlantı desteği akıllı cihazlarınızı rahat bir şekilde kullanmanızı sağlıyor.

Audi A4 2021

Anahtarsız çalıştırma sistemi, üç bölgeli dijital klima, start stop sistemi, park sensörleri, yokuş kalkış desteği ve elektronik park freni gibi donanımlar aracın çok daha konforlu olmasını sağlıyor.

Hız sabitleme sistemi, yorgunluk tespit sistemi, acil durum fren sistemi ve şerit takip sistemi gibi gelişmiş sürüş sistemlerine sahip olan otomobil güvenli bir yolculuk deneyimi sunuyor. 

Audi A4 2021 matrix led farları oldukça etkili ve yüksek aydınlatma kapasitesi sunuyor. Keskin çizgilere sahip olan Matrix farlar otomobilin çok daha sportif ve dinamik görünmesini sağlıyor.

Genel olarak oldukça konforlu ve teknolojik bir iç yaşam alanına sahip olan Yeni Audi A4 2021 kusursuz bir yolculuk deneyimi sunuyor. Sınıfının en iyisi olarak nitelendirebileceğimiz bu otomobil ezeli rakiplerini geride bırakmayı başarıyor. 

Audi A4 2021 Fiyatları 

2021 Model Audi A4 Sedan modellerinin fiyatı  650.000 TL – 750.000 TL arasında değişmektedir. 

A4 Sedan İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here