BMW 6 Serisi Gran Turismo 2021 İncelemesi 

0
1960
BMW 6 Serisi Gran Turismo

BMW 6 Serisi Gran Turismo zarif ve modern tasarımıyla oldukça etkileyici bir duruşa sahip. Konforun yeniden tanımlandığı BMW 6 Serisi Gran Turismo yüksek performansı ve güçlü yol tutuşuyla benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. 

BMW’nin yeni tasarım felsefesinin öncü modellerinden biri olan BMW 6 Serisi Gran Turismo ilk bakışta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Modern çizgilerin dinamik hatlarla  uyum içerisinde birleşmesi otomobilin oldukça zarif görünmesini sağlıyor. BMW 6 Serisi Gran Turismo konforunu ve prestijini önceleyen stil sahibi kullanıcılara hitap ediyor. 

BMW 6 Serisi Gran Turismo

Kusursuz Konfor Deneyimi 

Bu otomobilde konfor adeta  yeniden tanımlanıyor. Son derece lüks ve kaliteli bir iç mekana sahip olan BMW 6 Serisi Gran Turismo kusursuz bir konfor deneyimi sunuyor. Her noktasında birinci sınıf kalitede malzemelerin kullanıldığı iç yaşam alanı yolcuların kendisini özel hissetmelerini sağlıyor.

12,3 inç multimedya kontrol ekranı ve 12,3 inç dijital gösterge ekranı bir bütün olarak BMW Professional Cockipt sistemini oluşturuyor. Yüksek görüntü ve renk kalitesine sahip bu ekranlar oldukça keyifli bir kullanım deneyimi sunuyor. Navigasyon fonksiyonu her iki ekranda da kullanılabiliyor. 

Otomobilin Laserlight teknolojisine sahip adaptif ön farları tam 650 m görüş mesafesi sunuyor. Karşı şeritten gelen diğer araçları algılayan far sistemi ışık şiddetini ve yoğunluğunu otomatik olarak ayarlayıp diğer sürücüleri rahatsız etmeden maksimum görüş mesafesi sunuyor. 

BMW 6 Serisi Gran Turismo

Adaptif hız sabitleme sistemi, şerit takip asistanı, acil durum freni, çarpışma önleme sistemi, park asistanı ve diğer sürüş asistanları otomobilin çok daha konforlu ve güvenli olmasını sağlıyor.

Elektrikli ayarlanabilir hafızalı koltuklar oldukça rahat ve konforlu bir oturma pozisyonu sunuyor. Masaj özelliği bulunan koltuklar tüm stresini atmanıza ve rahatlamanıza yardımcı oluyor. Isıtma ve soğutma fonksiyonuna sahip olan bu özel koltuklar tüm hava şartlarında rahat ve ferah bir yolculuk deneyimi yaşamanızı sağlıyor. 

İç yaşam alanın genelinde kullanılan krom detaylar ve ahşap kaplamalar otomobilin iç mekanın oldukça premium ve şık görünmesini sağlıyor. Ambiyans aydınlatma sistemi birçok renk seçeneğiyle oldukça modern bir hava katıyor. 

Yüksek Performans, Etkileyici Yol Tutuşu: BMW 6 Serisi Gran Turismo 

BMW denildiğinde birçoğumuzun aklına kendine has sportif sürüş dinamikleri geliyordur. Bu otomobilde sportif sürüş dinamikleri konforla birlikte sunuluyor. Güçlü yol tutuşuna ve yüksek performansa sahip olan BMW 6 Serisi konfordan ve rahatlıktan kesinlikle taviz vermiyor. Adaptif iki akslı havalı süspansiyon sistemi tüm yol ve zemin koşullarında otomobilin stabil kalmasını sağlayıp her durumda konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor. 

BMW 630i Gran Turismo 

2.0 litre çift turbolu benzinli motor 258 PS güç ve 400 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasına 6,5 saniyede ulaşan BMW 630i Gran Turismo maksimum 250 km hızla sınırlandırılmış. Şehir içinde 8,8 litre ve şehir dışında 6,4 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan BMW 630i Gran Turismo karışık kullanımda ortalama 7,3 litre yakıt tüketiyor. 

Karakteristik sürüş dinamikleri ve konforuyla BMW 6 Serisi, mükemmel şekilde ayarlanmış süspansiyon bileşenlerini optimum dinamizm sağlayan sürüş teknolojisinde bir araya getiriyor. Yürüyen aksam kumanda sistemi, entegre 2 akslı havalı süspansiyon ile birlikte olağanüstü sürüş konforu ve mükemmel sürüş dinamikleri sunuyor. Hızlı viraj dönüşü sırasında aktif savrulma önleyici dengeleme sistemi, otomobilin eğimini telafi ederek sürüş dinamiklerini artırıyor. Verimli ve dengeli 4 silindirli bir benzinli motor ile birlikte, kısa veya uzun yolculuklarda eşsiz sürüş keyfiniz için olası engeller ortadan kalkıyor.

“Yeni BMW 6 Serisi, kişiselliğe, estetiğe ve olağanüstü sürüş konforuna değer verenlere hitap ediyor.”

BMW 6 SERİSİ Gran Turismo Fiyatı 

BMW 6 SERİSİ Gran Turismo 1.595.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor 

İkinci El Otomobil İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here