Yeni Alpine A110 , Renault’nun Fransa, Dieppe’deki fabrikasında üretildi. Yalnızca bir gövde stili seçeneği mevcuttur. Ayrıca bir motor ve bir vites kutusu seçeneği vardır. Bu, hangi donanımı seçerseniz seçin, 1.8 litrelik turbo motora ve yedi vitesli çift kavramalı otomatik şanzımana sahip iki kapılı şık bir coupe gövdesi ile alabileceğiniz anlamına geliyor. Hepsi arkadan çekişlidir ve 1.200 kg ağırlığındadır. Güç seçenekleri, 248bhp veya 288bhp olarak mevcuttur.

a110

Pure versiyonu, kısmen deri / Dinamica spor koltuklar ve 17 inç alaşım jantları içerirken, Legende daha büyük 18 inç alaşımlar, altı yönlü ayarlanabilir deri döşemeli konforlu koltuklar ve karbon fiber iç kaplama içerir. Serinin en iyisi S varyantı, ekstra 40bhp, güçlendirilmiş viraj denge çubuğu ile özel bir spor şasi ve önde ve arkada yeni 320 mm diskler aracılığıyla geliştirilmiş frenleme ile daha fazla performans odaklıdır.

a110

Alpine ayrıca Color Edition 2020 ve Legende GT sınırlı sürümlerini de tanıttı; bunlardan birincisi benzersiz Ayçiçeği Sarısı rengiyle geliyor ve ikincisi konforlu koltuklar ve daha lüks iç döşeme ile sunuluyor.

Alpine A110, Porsche 718 Cayman’dan Audi TT’ye kadar her şeye rakip olabilecek olan mükemmel bir spor otomobildir.

A110 motor seçenekleri, performans ve sürüş

a110

Alpine A110, Renault, efsanevi markayı yeniden canlandırmaya başladığında, ana odak noktası hafif ve çekici bir spor otomobil yapmaktı. Şimdi ise büyük ölçüde başarılı olduklarını bildirmekten memnuniyet duyuyoruz.

Sadece 1.098 kg ile, Porsche 718 Cayman ve Audi TT RS gibi rakiplerinden çok daha hafiftir. Çekilecek daha az ağırlık olduğu için, daha az güçle de idare edebilir.  

İç mekan, tasarım ve teknoloji

Alpine’nin kabini oldukça kompakttır. Bununla birlikte, kapitone deri ile kaplanmıştır ve sunulan çok sayıda teknoloji vardır. Opsiyonel spor koltuklar mükemmel destek sunarken, yükseltilmiş orta konsol sportif bir ambiyans yaratıyor.

A110S çok pahalıdır, ancak Brembo frenler, aktif bir spor egzozu ve 18 inçlik siyah alaşım jantlar sunar. İç mekanda Focal stereo ve yedi inçlik dokunmatik ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi var. S versiyonu ayrıca kabin boyunca turuncu dikişler ve alüminyum pedallar gibi iç flaşları da içeriyor, ancak yalnızca bir standart boya rengi var; Glacier White, bu nedenle farklı bir renk tonu belirlemek istiyorsanız, bunun için ödeme yapmanız gerekecek.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here