2020 Audi R8 İncelemesi

Üreticiler, daha katı emisyon kurallarına uymak için arabalarına turboşarj ekledikçe, atmosferik motorlar artık tercih edilmiyor. Ancak Audi R8’de 5.2 litrelik V10 motoru otomobilin odak noktası olsa da, R8 ‘de büyük bir motordan çok daha fazlası var.

Günlük olarak bir Audi TT kadar kullanışlıdır. Quattro dört tekerlekten çekiş, bol miktarda güç ve yol tutuşa sahip olması onu bu özellikleriyle öne çıkarıyor. Audi R8’in 2006’da piyasaya çıktığında ne kadar büyük bir etki yarattığı ortada ve bugün hala satılık en çok arzu edilen süper otomobillerden biridir. Mevcut model, 2015 yılında çıkan ikinci nesildir. Bu sefer sadece V10 gücüyle ve daha küçük bir V8 varyantı olmadan satılmaya devam etti. Daha önce olduğu gibi, R8 Spyder modeli de hala var.

Hala Çok Güçlü

Audi R8’in yapısında kapsamlı alüminyum kullanımı sayesinde, Audi mühendislerinin ağırlığı eski arabaya göre yaklaşık yüzde 15 azaltmasına olanak sağladı. Atmosferik 5,2 litrelik V10 motoru, 611 hp güç sağlayacak şekilde ayarlandı. Bu 49 hp McLaren 570S’den daha fazla hp’ye sahip olduğu anlamına gelir. Bu motor; yeni bir quattro şanzıman aracılığıyla dört tekerleğin tümünü hareket ettiren yedi vitesli çift kavramalı bir S tronic şanzıman ile eşleştirilmiştir.

r8

Direksiyon simidindeki kırmızı marş düğmesine bastığınızda V10, yeterince gürültülü bir şiddetle canlanır. 8,500 dev / dak kırmızı çizgiye yaklaştığınızda, düşük devirlerdeki derin hırıltısından heyecan verici metalik uğultuya kadar, bir süper arabadan beklediğiniz kadar heyecan verici geliyor. İsteğe bağlı Spor egzozu alın ve muhteşem mekanik orkestraya daha da fazla ses ekleyin. Sürüş Seçme sistemi; Normal, Konfor, Bireysel ve Dinamik sürüş modları arasında seçim yapmanızı sağlar ve Performans modelleri, denge kontrolünün müdahalesini yol koşullarına uyacak şekilde ayarlayabilen bir ayar ekler.

r8

Bu son teknoloji tasarım; sürücüyü tam olarak hareketin merkezine yerleştiren ve sarmalayan gösterge panosu ile iç mekanda devam ediyor. Çok işlevli direksiyon simidi veya orta konsoldaki döner kadran aracılığıyla çalıştırılan yapılandırılabilir TFT ekran gösterge düzeni ile Audi’nin 12,3 inç Sanal Kokpitini korudu.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here