Genel Bakış; 2022 Jeep Wagoneer

Jeep, üç geniş koltuk sırasına sahip yeni, büyük bir aile SUV’si olan 2022 Jeep Wagoneer’ı yeniden canlandırıyor. Chevrolet Tahoe ve Suburban, Ford Expedition ve Nissan Armada’nın beğenilerini almaya hazır. 2022 Jeep Wagoneer, V-8 gücüne, 4536 kg çekme kapasitesine ve lüks bir iç mekana sahiptir. İç mekandan bahsetmişken, ön yolcuya adanmış biri de dahil olmak üzere b2022 Jeep Wagoneer; Motor Performansı ve Konfor eş adede kadar mevcut ekranla ağır bir teknoloji.

Arkadan çekiş standarttır, ancak çoğu alıcının Wagoneer’in mevcut dört tekerlekten çekiş sistemlerinden birine geçeceğini düşünüyoruz; isteğe bağlı bir havalı süspansiyon da sunulur ve büyük Jeep’e daha fazla arazi kabiliyeti sağlar. Daha lüks bir şey mi arıyorsunuz? Mekanik olarak benzer ancak çok daha pahalı olan Grand Wagoneer bu beklentileri daha iyi karşılayabilir. Bu modeli ayrı ayrı inceliyoruz.

2022 Jeep Wagoneer; Motor Performansı ve Konfor

Wagoneer, 2022 için Jeep için yenidir, ancak marka için pek de yeni bir isim değildir. Wagoneer isim rozeti ilk olarak 1963 yılında lüks Grand Wagoneer SUV ile birlikte ortaya çıktı. Ayrıca 1990’larda markanın Cherokee ve Grand Cherokee modellerinin versiyonları için trim seviyesinde kullanıldı.

Motor, Şanzıman ve Performans

Tüm Wagoneer modelleri, 48 voltluk bir hibrit sistem tarafından desteklenen ve yakıt tasarrufuna yardımcı olmak için bir silindir devre dışı bırakma özelliği sunan 392 HP 5,7 litrelik V-8 motorla birlikte gelir. Sekiz ileri otomatik şanzıman standarttır, ancak Wagoneer’in arazi yeteneklerini ortaya çıkarmak isteyen alıcılar, sipariş sayfalarına dört tekerlekten çekiş eklemelidir; Aksi takdirde arkadan çekiş standarttır.

2022 Jeep Wagoneer; Motor Performansı ve Konfor

Dört tekerlekten çekişten bahsetmişken, hepsi farklı derecelerde kapasiteye sahip üç farklı sistem arasından seçim yapabilabilir. Diğer mevcut arazi özellikleri arasında, 3,6 inçlik bir yerden yükseklik sağlamak için Wagoneer’ı kaldırabilen ayarlanabilir bir hava süspansiyonu ve kum / çamur, kar ve kaya modlarını içeren bir sürüş modu seçme sistemi bulunur. Wagoneer’in hem arkadan hem de dört tekerlekten çekişli varyantları, 4536 kg’a kadar çekme kapasitesine sahip olacak.

İç Mekan, Konfor ve Kargo

Wagoneer’da üç sıralı geniş bir kabin, sekiz kişiye kadar oturma alanı ile donatılabilir, ancak ikinci sıradaki kaptan sandalyelerinin tercih edilmesi, koltuk sayısını yediye düşürür. Kabin tasarımı zengin görünüyor ve deri döşeme, 12 yönlü elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar, iç ortam aydınlatması ve üç bölgeli otomatik klima kontrolü gibi birçok standart lüks öğe içeriyor. Kargo alanı, özellikle üçüncü sıra katlandığında oldukça büyük bir alana dönüşür.

2022 Jeep Wagoneer; Motor Performansı ve Konfor

2022 Jeep Wagoneer; Güvenlik ve Sürücü Yardımı Özellikleri

Wagoneer, uyarlanabilir hız sabitleyici, şerit tutma asistanı ve yaya algılama dahil olmak üzere birçok istenen sürücü yardım özelliğiyle standart olarak gelir. Temel güvenlik özellikleri yaya ve bisikletli algılamalı standart otomatik acil frenleme ve şerit takip asistanlı standart şeritten ayrılma uyarısı mevcuttur. Ayrıca standart uyarlanabilir hız sabitleyici ve kör nokta izleme sistemine sahiptirler.

Güvenlik ve Sürücü Yardımı Özellikleri

İkinci El Jeep İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here