Yeni Amarok meydanda görücüye çıktı

0
1542
yeni amarok

Yeni Amarok meydanda görücüye çıktı! Adana’da “Amarok heykeli” üzerinde sergilenen araç, tüm dikkatleri üzerinde topluyor

3.0 TDI V6 dizel motoruyla kendi segmenti içerisinde rakiplerine göre avantajlı yeni Volkswagen Amarok, Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda, 6 metrelik “Amarok heykeli” üzerinde görücüye çıktı. İsotlar Grup şemsiyesi altında hizmet veren Aykan Motor, Volkswagen Ticari Araç’ın pick-up sınıfındaki üstün modeli Amarok’u, kentin en işlek meydanlarından Uğur Mumcu Meydanı’nda, 6 metre boyundaki heykelinin üzerinde halkın beğenisine sundu.

8 ileri otomatik vites teknolojisi sayesinde, her türlü yol koşulunda rahatlığı garanti altına alan bu araç, Aykan Motor’un Adana, Osmaniye ve Kayseri showroomlarında da Volkswagen tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Ayrıca Volkswagen’in yeni modelleri, günümüzdeki otomobiller ile büyük benzerlikler göstermektedir. Böylece otomobil sürüşü gibi dev bir kamyonet sürüşü gerçekleştirebilirsiniz. Böylece yeni pick-up’lar, otomobiller ile benzer sürüşlere sahiptir. Pick-up dünyasında en çok tutulan modellerden biri olan Amarok’lar, rakiplerine kıyasla daha etkili ve avantajlı olmaktadır. Bunun en önemli sebebleri; araçların rakiplerine göre daha düşük yakıt tüketimine sahip olmasıdır. Ayrıca bu otomobiller, rakiplerine göre daha düşük işletim maliyetlerine sahiptir. Böylece sizde Amarok sahibi olmak istiyorsanız, yetkili bayilere gidip, almak istediğiniz aracı incelebilirsiniz. Bir diğer yöntem olarak sitemizde bulunan yazıları okuyabilirsiniz.

YENİ AMAROK KENDİ SEGMENTİNDE TÜRKİYE PAZARINDA BİR İLKYeni Amarok meydanda görücüye çıktı

Yeni Amarok’un en dikkat çeken özelliği, son jenerasyon Volkswagen V6 motoru. Türkiye pazarında kendi segmentinde ilk olan 3 litre hacimli turbo dizel V6 motor 224 bg güç üretirken, 550 Nm tork sağlıyor. V6 motor, araca hem asfalt hem de off-road koşullarında yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü kazandırıyor. Yeni Amarok’ta sunulan otomatik şanzıman, yüksek hızlarda ekonomi sağlayan 8. vitesi sayesinde devri düşürerek hem yakıt tüketimini hem de kabin içine gelen sesi azaltıyor. 8 ileri otomatik vites ile 100 kilometrede 7.7 litre birleşik yakıt tüketimi gerçekleşiyor. Sonuç olarak Yeni Amarok meydanda görücüye çıktı! Ayrıca pick-up dünyasına ezeli bir rakip olarak gelmektedir. Bildiğimiz üzere pick-up’lar ülkemizde sahip olunmak istenilen bir araç modelidir. Fakat bu araçların en büyük sıkıntısı vergiler ve işletim maliyetlerinin yüksek olmasıdır. Ayrıca bu araçlar, ülkemizde her yıl muayeneye girmektedir.

İkinci El Amarok Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here