ÜVTÜRK’ten Antalya Korkuteli’ne araç muayene istasyonu

0
1300

TÜVTÜRK, il genelinde artan araç muayene talebini karşılamak amacıyla Antalya’da yeni bir istasyonu hizmete açıyor. Korkuteli ilçe merkezinde yer alacak 2 kanallı yeni TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu 16 Kasım itibarıyla hizmet vermeye başlayacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı denetiminde Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK, Antalya bölgesindeki muayene talebine cevap verebilmek amacıyla il sınırları içinde yeni bir istasyon yatırımını devreye aldı. Antalya’nın Korkuteli ilçesi merkezinde bulunacak istasyon, TÜVTÜRK’ün Antalya il sınırları içindeki9’uncu istasyonu olacak. TÜVTÜRK’ün müşteri hizmetleri kalitesini yükseltmek için araç sahiplerinden gelen tüm talep ve önerileri değerlendirmesi kapsamında hizmete giren bu yeni istasyon, bölgede her türlü aracın da muayenesinin daha kolay ve hızlı biçimde yapılmasını sağlayacak.

TÜVTÜRK’ten konuyla ilgili yapılan açıklamada, Antalya Korkuteli’deki yeni istasyona da artan araç muayene talepleri ve hizmet kalitesinin devamlılığı üzerine karar verildiği belirtildi. Ayrıca araç sahiplerine Antalya’da yer alan Kaş, Kumluca, Serik, Manavgat, Alanya, Yeşilbayır, Sütçüler İstasyonlarında araç muayene ve Muratpaşa İstasyonu’nda motosiklet muayene hizmeti verilmeye de devam edecek.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here