Subaru WRX 2022, Üretiminden Önce Sokakta Görüntülendi

0
1663
subaru-wrx-amerika
subaru-wrx-amerika

Subaru WRX 2022 üretimi yaklaşırken kameralara yakalandı. Subaru’nun ralliden ilham alan yeni nesil spor kompakt modeli 2021’de piyasaya sürülecek. 2021’de piyasaya çıkmadan önce ABD’de test edilen 2022 Subaru WRX Car and Driver tarafından görüntülendi. Yeni WRX, muhtemelen en az 260 beygir güç üreten, turbo şarjlı 2.4 litrelik düz dört motordan güç alacak.

Fotoğraflar Subaru WRX Hakkında Bazı İpuçlarını Veriyor

subaru-wrx
subaru-wrx

Fotoğraflar, yeni modelin olağan WRX özelliklerini içereceğini ortaya koyuyor: geniş çamurluklar, küçük bir spoyler ve büyük bir kaput hava girişi görüntülere yansıyor.

Mevcut Subaru WRX, 2014 yılında piyasaya sürüldü. Katı NVH, sert sürüşü ve eski tasarım iç mekanı nedeniyle biraz rakiplerinin gerisinde kaldı diyebiliriz. Kameralara yansıyan bu casus fotoğrafları, Subaru’nun iş konusunda uyumadığını ortaya koyuyor. Bu, önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak olan 2022 Subaru WRX’e ilk bakışımız olacak.

Subaru’nun Ralli Esintili Kompaktı

subaru-2022
subaru-2022

Kamuflajının arkasına bakıldığında bazı ipuçları veriyor. Subaru’nun ralli esintili spor kompaktının dolgun çamurluklar, geniş bir kaput hava girişi, dörtlü egzoz uçları, ince bir arka rüzgarlık ve difüzör tarzı bir arka saçak olduğunu görebilirsiniz. Bir sonraki WRX hakkında kesin olarak az şey biliyoruz, ancak bazı tahminlerde bulunabiliriz. WRX, Ascent üç sıralı SUV’da 260 beygir gücü ve 277 lb-ft tork yapan Subaru’nun FA24 turbo şarjlı 2.4 litrelik düz dört çeşidinin bir versiyonunu alacak gibi görünüyor. Mevcut model gibi, yeni nesil Subaru WRX’in de altı ileri manuel veya sürekli değişken otomatik şanzıman seçeneği sunması muhtemel gözüküyor. Ayrıca dört tekerlekten çekiş, elbette standart olacaktır

Subaru WRX Kendini Ford İle Kıyaslıyor

subaru-ford
subaru-ford

FA24 motorunun Subaru WRX için 260 hp’den fazla güç üretecek şekilde ayarlanması büyük bir şans olacak. Bu WRX, Michigan sokaklarında kameralara yakalandı. Üzerinde üretici plakası olan dört silindirli bir Ford Mustang tarafından takip edildi. Bunun, Subaru’nun geliştirme sürecinin bir parçası olarak Ford’un EcoBoost turboşarjlı 2,3 litrelik sıralı-4’ünü kıyasladığı anlamına geldiğini varsayılıyor. Bu motor, aracın nasıl donatıldığına bağlı olarak 310 ile 330 beygir arasında güç üretiyor.

Bir sonraki WRX’in birkaç ay içinde ne kadar güçlü olacağını bilmeliyiz. Bu prototipin kamuflajını çıkartabilseydik, neredeyse üretime yönelik bir araba bulmayı beklerdik. Artık, meraklıları için Subaru yakında ayrıntılar hakkında konuşmaya başlamalı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here