Skoda’nın İlk Elektriklisine Sportif Versiyon!

Elektrikli otomobillerin günden güne yaygınlaştığı bugünlerde markalar da yeni elektrikli modellerini geliştirmeye ve tanıtmaya devam ediyorlar. Birçok marka elektrikli motor teknolojileri üzerine çalışmalar yapıyor ve yeni stratejiler belirliyor. Çek üretici Skoda da bu markalardan biri. Markanın geçtiğimiz günde tanıttığı Enyaq iV modeli, Skoda’nın elektrikli ürün gamındaki ilk temsilcisi olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise ilk elektrikli model için yeni bir versiyon duyuruldu. ”Sportline” adını taşıyan yeni versiyonu ile Enyaq çok daha sportif gözüküyor. Skoda Enyaq Sportline iV ‘nin yakın zamanda satışa çıkması bekleniyor.

enyaq skoda iv sportline

Skoda Enyaq Sportline iV Agresif Bir Elektrikli!

Markanın ilk elektrikli modeli Enyaq iV’nın performans odaklı geliştirilen versiyonu Sportline oldukça sportif gözüküyor. Markanın bu yıl içerisinde satışa sunmayı planladığı versiyon, pazarın oldukça iddialı bir seçeneği olacak. SUV karosere sahip model, Volkswagen’in elektrikli otomobillerinde kullandığı platformun üzerine inşa edildi.

enyaq skoda iv sportline

Enyaq Sportline iV Teknik Özellikleri İle Dikkat Çekiyor

Enyaq Sportline iV  dış tasarım noktasında standart versiyondan oldukça farklı. Tasarımda öncelikle karartılmış paneller dikkat çekiyor. Tavan barları, arka tampon tasarımı ve 20 inç’in üzerinde olan jant seçenekleri ile Sportline çok agresif gözüküyor. İç tasarıma gelindiğinde ise Sportline versiyonun ilk dikkat çeken detayı sportif koltuklar. Trimlerde kullanılan karbon detaylar da yarış ruhu katmış. Enyaq Sportline iV üç farklı teknik kombinasyon ile geliyor. Başlangıç düzeyinde 180 PS güç, 310 Nm tork ve 400 kilometre menzil değerleri olan bir seçenek mevcut. Orta paket 204 PS güç, 310 Nm tork ve 520 kilometre menzil değerleri ile geliyor. Final paketi ise 265 PS güç, 425 Nm tork ve 500 kilometrelik menzil değerlerine sahip. Ayrıca tüm seçeneklerde maksimum hız 160km/s ile sınırlandırılmış durumda.

enyaq skoda iv sportline

İkinci el satılık Skoda modelleri

Skoda ‘dan Işıklı Emniyet Kemeri Patenti!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here