Opel Combo Artık Elektrikli!

Markalar her geçen gün yeni elektrikli modeller duyuruyorlar. Elektrikli modellerin iyiden iyiye yaygınlaştığı bugünlerde sadece binek araçlar değil, ticari araçlar da elektrikli motora kavuşuyorlar. Alman üretici Opel‘in başarılı hafif ticarisi Combo da elektrikli versiyona kavuşan ticarilerden biri oldu. Opel Combo-e Life showroomlardaki yerini almak için gün sayıyor.

opel combo-e life

Çevreci Ticari Opel Combo-e Life 7 Kişilik!

PSA grubu ticari araçlarına elektrikli versiyonlar eklemeye başladı. Peugeot tarafından e-Partner’in tanıtılmasının ardından Opel’den Combo-e Life haberi geldi. PSA Grubu’nun Fransız temsilcisi geçtiğimiz sene içerisinde ilk olarak Partner’in elektrikli versiyonu olan e-Partner’i tanıtmıştı. Şimdi ise sıra grubun diğer elektrikli ticarisinin haberi Opel’den geldi. Opel Combo-e Life uzun ve kısa olmak üzere iki farklı şasi uzunluğu ile sunulacak. Uzun şasi ile satın alındığında 7 kişilik bir oturma kapasitesi sunulabilecek. Bu da Opel’in hafif ticarisini MPV sınıfında bir otomobile dönüştürüyor.

opel combo-e life

Elektrikli Opel Combo’nun Teknik Özellikleri

Opel Combo-e Life ile Peugeot e-Partner’in teknik özellikleri aslında aynı. Tek elektrikli motorun kullanıldığı sistem ile model 136 beygirlik güç ve 260 Nm değerinde tork sunuyor. Combo-e Life 0-100 hızlanmasını 11.2 saniyede gerçekleştiriyor. Elektrikli modelin maksimum hız değeri 130 km/s ile sınırlandırılmış. Batarya kısmına baktığımızda tek seçenek olarka 50 kW’lik pil paketini görüyoruz. Bu pil paketi ile Combo-e Life 280 kilometrelik bir menzile sahip. 100 kW’lık hızlı şarj soketi ile model 30 dakikada %80’e kadar bataryasını doldurabiliyor. Combo-e Life’ın Avrupa satışları 2021 yılının ikinci yarısı itibariyle başlayacak.

opel combo-e life

İkinci el satılık Opel Combo ilanları

Opel Mokka-e ”Yılın Bağlanabilir Otomobili” Seçildi!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here