Renault Captur RS Line Paketi İle Artık Daha Sportif!

Fransız otomobil üreticisi Renault, modellerine genlerindeki yarış ruhunu yansıtmaya devam ediyor. Megane, Clio gibi birçok farklı modeliyle beraber ”RS Line” paketini sunan Renault, şimdi de crossover modeli Captur için bu versiyonu listelere ekledi. Sportif dokunuşları içeren RS Line paketi ile Captur çok daha çekici duruyor. Renault Captur RS Line kısa süre içerisinde showroomlardaki yerini alacak.

Captur RS Line

2021 yılı itibariyle ülkemizde satışa sunulan Yeni Captur; Joy, Touch ve Icon donanım paketleri ile gelmişti. Şimdi ise Renault’un birçok otomobili ile beraber sunduğu RS Line donanım paketi Captur’a geliyor. Renault modellerine sportiflik katan RS Line paketi Captur’a çok yakışmış.

Renault Captur RS Line

Ön yüze bakıldığında tampon ilk dikkat çeken detay olarak karşımıza çıkıyor. Petek tasarımındaki ızgara kullanımı oldukça hırçın bir görüntü katmış. Arka tarafta ise RS Line için özel tasarlanan çift egzoz çıkışlı bir difüzör gözüküyor. Bunun haricinde 18 inç boyutundaki alaşım jantlar da oldukça dikkat çekici.

Renault Captur RS Line

İç tasarımda ”yarışı” çağrıştıran kırmızı renk tercih edilmiş. Trimlerde ve koltuklarda kırmızı çizgiler mevcut. Ayrıca metal pedallar da oldukça dikkat çekici gözüküyor. Yarışçı Captur’un direksiyon simidine de RS Line rozeti yerleştirilmiş. Bu da ince bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Renault Captur RS Line

Captur RS Line ‘ın Motor Seçenekleri Nasıl Olacak?

Yeni Captur RS Line, Fransa’da, benzinli ve turbo destekli 140 beygirlik gücündeki TCe motor ile sunulacak. Ek olarak E-Tech Plug-In hibrit versiyonu 160 PS güç ile gelecek. Türkiye için de benzer bir durum olması bekleniyor.

İkinci el satılık Renault Captur ilanları

Yeni Renault Megane Makyajlı Versiyonu İle Satışta!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here