Static photoColour: Chronos Grey

Audi ‘nin Küçük Temsilcisi A1 Üretim Bandından İnebilir!

Audi’nin B segmentindeki temsilcisi A1, markayı diğer premium markalardan ayrıştırıyor. Premium segmentte üretim yapan markalar genellikle B segmentinde otomobiller üretmeyi tercih etmiyorlar. Audi A1 ise bu kulvarda Alman markayı temsil ediyor. Alınan son haberlere göre B segmentindeki temsilcinin ömrü çok uzun değil. Audi A1 her an üretim bantlarından indirilebilir. Yapılan açıklamaya göre markanın A1’den vazgeçmesinin sebebi küçük sınıf arabalar ile gelen yüklü maliyetler.

Audi A1

Audi’nin B Sınıfındaki 10 Yıllık Temsilcisine Veda Zamanı!

Audi’nin giriş modeli olarak anılan A1’in ilk üretimine 2010 yılında başlanmıştı. Geçen süre içerisinde çeşitli makyaj operasyonları ile güncellenen model, 2019 yılında bambaşka bir görünümle piyasaya sunulmuştu. Model bir süredir yenilenmiyordu. Şimdi ise A1 ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Alman üretici B segmentindeki temsilcisinin fişini her an çekebilir. Marka tarafından yapılan açıklamada; güvenlik ve emisyon maliyetlerinin küçük arabalarda karlılık derecesini düşürdüğü aktarıldı. Bu durum A1’in sonunu getirecek gibi gözüküyor.

a1 audi

Duesmann; ”A1 segmentinde, çok başarılı olan başka markalar var.”

E-Tron GT’nin tanıtımından önce konuşan şirket başkanı Markus Duesmann verdiği demeçte “A1 segmentinde, aktif olan ve çok başarılı olan, çok yüksek üretim kapasitesine sahip başka markalar var. Bu yüzden şu anda A1’in kalıp kalmayacağını sorguluyoruz” dedi.

audi a1

İkinci el satılık Audi A1 ilanları

Audi, AudiSpaces İle Sanal Ortama Teşvik Ediyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here