Renault’un Online 2. El Platformunu İnceledik!

0
6083

İkinci el araç alım satım süreçlerine markalar da dahil olmaya başladı. Bu konuda başarılı işleri tanımak önemli. Ülkemizin en çok satılan otomobil markaları arasında ilk sıralarda yer alan Renault da ikinci el için online bir platform kurdu. Renault’un kendi 2. el satış platformunu sizin için inceledik.

Renault 2 Web Sitesine Bi’ Bakalım Dedik!

Renault 2 web sitesini tüm detayları ile inceledik. “2. Elin Ehli” sloganıyla yola çıkan Renault 2’nin marka özelinde oldukça keyifli bir site olduğunu söylemek mümkün.

Sistem, zamansızlık ya da güvensizlik sebebiyle galeri galeri gezmek yerine tek tıkla bütün işlemlerinizi kolayca yapabileceğiniz güvenli bir online platform sunuyor.

Peki, otomobilinizi Renault 2’den almanın avantajları neler? Sitenin yöneticilerine sorduk. İşte detaylar….

  • Kararınızı vermeden önce deneme sürüşü yapma imkanına sahip olursunuz.
  • Aracı satın almadan önce estetik bakımı yapılmış olarak size sunuluyor.
  • Alacağınız aracın önceden belirlenmiş olan 96 noktası kontrol ediliyor.
  • Aracınız için 2. el araç sertifikası veriliyor.
  • 8 yaş ve 160 bin km altındaki marka ve modeller için yol yardımı ve 6 ay ücretsiz garanti hizmeti alabiliyorsunuz (özel koşullar için sistem’e danışınız)
  • Aracınızın 1 ay ya da 2.000 km’den sonra ücretsiz olarak kontrolü yapılıyor.

2. El Araba Alımında Kredi Alma Kolaylığı da Var!

Peki otomobilinizi seçtiniz ve yeni aracınız için nakit paraya ihtiyacınız var. Ödeme planınızı belirleyerek Hızlı Kredi Başvurunuzu renault2.com’dan anında gerçekleştirebilirsiniz. Kredi sonucu anında cebinizde!

Yeni aracınızı almadan önce kendi aracınızı satmak isterseniz; yine galeri galeri dolaşmak yerine tek tıkla aracınızın piyasa değerini öğrenip, fiyat garantili bir şekilde satışını kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here