Skoda Superb Combi Scout Türkiye’de Satışa Sunuldu!

0
2898
Skoda Superb Combi Scout

Skoda’nın popüler modeli Superb’nin ilk kez Scout versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu. Model, iç ve dış tasarımı ile standart modelden farklı bir görünüme sahip. Modelin fiyatı nedir? Şimdi Superb Combi Scout’un detaylarına bir göz atalım.

Superb Combi Scout Tasarımı

Dış Tasarım

Skoda Superb Combi Scout dış tasarım

Combi Scout, standart modelden farklı bir dış tasarıma sahip. Öncelikle ön kısım tasarımında çok büyük bir fark gözükmüyor. Fakat aracın arka kısmında Station Wagon versiyonu göz önüne alınarak değişiklikler yapıldığını görüyoruz.

Model, yerden 15 mm daha fazla sürüş yüksekliğine sahiptir. Ayrıca 165 mm yerden yüksekliğe sahip araçta zorlu yol koşulları için gümüş rengi ön ve arka tampon koruyucuları bulunuyor. Aynı zamanda siyah plastik çamurluk kaplamaları, siyah eşikler, alüminyum görünümlü ayna kapakları ile hoş bir tasarıma sahip. Model, krom çerçeveli ön panjur ve 18 inç jantlar gibi özellikleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Skoda Superb Combi Scout

Skoda Superb Combi Scout, 4,862 mm uzunlukta, 1,864 mm genişlikte, 1,511 mm yüksekliktedir. Ayrıca 2,841 mm aks aralığına sahiptir. Aynı zamanda, 630 litrelik bagaj hacmiyle beklentilerin üzerine çıkmayı başarıyor. Ek olarak, arka koltuklar katlandığında Combi Scout’un bagaj hacmi 1,920 litreye çıkıyor.

Model, Türkiye’de, Lav Mavisi, Graphite Gri, Tangerine Turuncu gibi 10 adet renk seçeneği ile birlikte tercih edilebiliyor.

İç Tasarım

Skoda Superb Combi Scout iç tasarım

Superb Combi Scout, araç içerisindekilerin her zaman konforlu bir yolculuk geçirmesini sağlamaktadır. Superb’in kendine özel geniş ve konforlu kabini, Scout versiyonunda ahşap temalı kaplamalarla birleştirilmiştir. Aynı zamanda, aracın Scout işlemeli koltukları elektrikli olarak ayarlanabilmektedir. Ayrıca tercihe göre Alcantara veya deri kaplamalı olarak alınabilmektedir.

Modelin iç tasarımına baktığımızda, 10,25” dijital gösterge paneli bulunuyor. Ayrıca 8” multimedya sistemine de sahiptir. Aynı zamanda, ısıtmalı ve DSG kontrolüne sahip siyah dikişli Scout deri direksiyon simidi ile yolculuğunuzu kolaylaştırıyor.

Superb Combi Scout Özellikleri

Skoda Superb Combi Scout, 7 ileri DSG şanzıman ile desteklenmektedir. Aynı zamanda 150 beygir güç üretebilen 1.5 litrelik TSI ACT motora sahiptir. Ayrıca model, 0-100 km/s hızlanmasını 9.3 saniyede tamamlıyor. Maksimum hızı ise 214 km/s.

Combi Scout Türkiye Fiyatı

Birçok artıları olan Skoda Superb Combi Scout modelinin Türkiye fiyatı ise 1.144.900 TL olarak açıklandı.

Sıfır km Skoda Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here