Nissan 18 Şubat Dünya Prömiyerini onaylarken yeni 2021 Qashqai tanıtımlarını yayınladı. Nissan, 18 Şubat’ı Kuzey Amerika’da Rogue Sport adı altında satılacak olan yeni nesil Qashqai’nin resmi açılış tarihi olarak onayladı.

Nissan 2021 Qashqai Tanıtımları

Otomobil üreticisinin Avrupa YouTube kanalı tarafından 11:00 CET (05:00 ET) online olarak yayınlanacak bir dahili etkinlik sırasında sunulacak olan kompakt SUV, yeni bir tasarıma, modern teknolojilere ve elektrikli güç aktarma organlarına sahip olacak.

Üzerinde ince bir DRL şeridi bulunan adaptif LED farlar, biraz daha büyük V-hareketli ızgarayı çevreleyecek. Genel tasarım daha köşeli, ikinci nesil Nissan Juke’yi hatırlatıyor. Geçmişte Nissan arabalarında gözlemlenen prototipler büyük ölçüde gizlenmiş olsa bile, oranların aynı kalması gerektiğini görebiliyorduk, iyileştirilmiş kabin ve bagaj alanıyla da olsa. Yontulmuş kaput, arka tekerlek kemerleri üzerindeki güçlü kavis ve V şeklindeki ızgara gibi tanıdık özellikler, bu üretim arabasında görülecek.

Nissan 2021 Qashqai Tanıtımları

Nissan, lansmanından önce tasarımla ilgili bazı ayrıntıları yayınladı ve yeni Qashqai otomobilinin altındaki hava akışını yumuşatmaya ve sürtünmeyi azaltmaya yardımcı olacak düz bir zemine sahip olduğunu doğruladı. Bu, araç hızlı iken daha sessiz olmasına yardımcı olur ve yakıt ekonomisini artırır. Yeni araba da aynı nedenle açılabilir bir ızgarayla geliyor. Izgara çoğu zaman kapalı kalır ve yalnızca motorun biraz daha fazla soğutmaya ihtiyacı olduğunda içeri hava girmesini sağlar.

İçeride, yaklaşık 23 cm’lik bir ekrana sahip yeni bir bilgi-eğlence sistemi ve direksiyonun arkasında ise 31,24 cm TFT ekran yer alacak. Ayrıca 27,43 cm’lik bir head-up ekran da entegre edilecek, diğer yerlerde ise gelecekteki müşteriler büyük akıllı telefonlar için bir tabla bulunuyor. 2021 Nissan Qashqai’de ortam aydınlatması, birinci sınıf bir ses sistemi ve ısıtmalı koltuklara ek olarak direksiyon simidi oldukça kaliteli sunuluyor. Ek olarak bir kablosuz şarj pedi de mevcut olarak sunulabilir. Ayrıca ön taraftaki koltuklar için masaj işlevi ve Nappa deri döşeme seçeneği de sunulacak ancak çoğu seçenek olarak mevcut olacak.

Kuzey Amerika’da piyasaya sürülecek olan yeni Rogue Sport’a nasıl bir motorun güç vereceğini henüz bilmiyoruz. Ancak bilinen gerçek Avrupa’da Qashqai, menzil genişleticili elektrikli güç aktarma organları kullanacak. Serinin bir galasında, tamamen yeni 2021 Qashqai bir dizel seçeneğiyle sunulmayacak.

İkinci El Nissan İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here