2021 Honda Civic Seçenekleri Daralıyor

Eğer manuel şansımanlı bir Honda Civic hayranıysanız, markanın son haberine kendinizi hazırlamanız iyi bir seçenek olabilir. Son haberlere göre, 2021 Honda Civic yalnızca otomatik olarak satışa sunulacak.

Yeni nesil Civic’in 2022’de gelmesi ile, 2021 Honda Civic’in kadrosunda küçültmeye gidiyor olması meraklılarını şaşırtan bir haber olmadı. Şirket daha önce coupe’nin üretimine son verildiğini ve Si performans modellerinin gelecek nesle kadar ara vereceğini duyurmuştu. Artık Honda’nın sedan stilinden manuel şanzıman seçeneğini de düşürdüğünü biliyoruz. Honda’nın kompakt yelpazesinin coupe versiyonu da bu model yılından sonra durduruldu, bu nedenle Civic seçenekleri çok daha daraldı.

2021 honda civic sedan

Manuel Şanzımanlı Sedan Bulmak Hala Mümkün

Sedan için manuel şanzıman seçenekleri 2020 model yılı için zaten sınırlıydı. Yalnızca LX ve Sport stillerinde veya Si donanımlarında 2.0 litrelik dört silindirli bir modelle mevcuttu. Sedanın bu seçeneği kaybetmesinin nedeni öncelikle düşük alım oranı. Sedan alıcılarının yalnızca% 2’si manuel vites kullanmayı tercih ediyordu. Çoğu manuel alıcı ise hatchback, Si modelleri ve Type R’yi tercih ediyordu. 2021 için, bu vitesi yine de Civic Sport ve Sport Touring hatchback’lerin yanı sıra Type R’de de almak mümkün.

Manuel vitese sahip bir Civic sedana ihtiyacınız varsa, piyasada hala 2020 Civic Si sedan bulmak mümkün. Manuel şanzımanlı bir Civic sedan bulmak için, 2020 model yılı için temel LX ve Sport donanımına bir göz atılabilir. Bu aynı zamanda alıcılarına daha ucuza mal oluyor. 2021 Honda Civic Sedan’ın taban fiyatı otomatik vitesle, 21.755 $ ‘dan 22,005 $ ‘a kadar artış gösterdi. 20.955 $ ‘dan başlayan manuel şanzımanlı 2020 Civic LX ile alıcıların tasarruf etmesi de mümkün oluyor.

2021 honda konsept

Fiyatlarda Artış

Ayrıca, yakında çıkacak olan yeni nesil modelle manuel seçeneklerin tekrar genişlemesini bekleniyor. Bu da bir kez daha standart ve Type R Civic modelleri arasında yerleştirilecek bir Si varyantına sahip olacak.

Ayrıca, 2021 Honda Civic sedan için fiyatlandırmanın artmış olması da da kayda değer bir gelişme.  Civic LX için yeni taban fiyat 22.005 $. Bu, bir manuel 2020 LX’den 1.050 $ daha fazla ve CVT ile bir 2020 LX’den 250 $ daha fazla bir fiyatlandırma.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here