Nissan, normal bir e-NV200 EV Evalia’yı aldı ve onu tamamen sessiz bir şekilde dış mekanların üstesinden gelebilen sağlam bir karavana dönüştürdü. 21.Yüzyılın getirdiği yeni normal ile birlikte insanların daha küçük gruplar ya da bireysel vakit geçirme sıklığı arttı. Araba gibi araçlar daha fazla kişiselleştirme içeriyor ve buna yönelik çalışmalar mevcudu artıyor. Bu araçlardan birisi Nissan e-NV200 EV’dir. Hep birlikte daha detaylıca inceleyelim.

Nissan e-NV200 EV, Yeni Bir Tasarım İle Dış Mekan Ofisi Haline Getirildi

E-NV200 Kış Kampçısı olarak adlandırılan bu konsept yerden daha yüksek olarak tasarlanmıştır. Araç kalın kauçuk malzemeler ile donatılmıştır. Aracın ön tarafında çelik çubuk ve her iki ucunda çift spot ışığı bulunmaktadır. Ayrıca çamurluklar ve kapı giriş korumalarına ek olarak yan çubuklar da içermektedir. Soğuktan koruması için ise iç tasarımda bir dizi lastik paspas mevcuttur. Geriye kalan kısımlar ise Nissan Orijinal Aksesuar paketinin bir parçası olarak iç mekanda yerini almaktadır.

Nissan e-NV200 EV, Yeni Bir Tasarım İle Dış Mekan Ofisi Haline GetirildiNissan e-NV200 EV, Yeni Bir Tasarım İle Dış Mekan Ofisi Haline Getirildi

Evden uzakta gerçek bir yaşam alanı sunar, ayrıca çalışma masası, buzdolabı, katlanır yataklar ve yalıtımlı camla tamamlanmış entegre, işlevsel bir mutfağa sahiptir. Standart e-NV200 minibüs ve e-NV200 Evalia yolcu minibüsü için mevcut olan Nissan Camper Technology Luxury Kit ile donatılmıştır. Ayrıca araca tavan üzerinden şarj edilebilen yerleşik 220V güç paketi gibi bir dizi aksesuar eklenmiştir. Nissan e-NV200 tavanının üst dış kısmına monte edilmiş güneş paneli araca sınırlı hareketler için enerji sağlamaktadır.

Nissan e-NV200 EV Dış Mekan Ofisine Dönüştürüldü!

Nissan Avrupa Kurumsal Satışlar ve LCV Genel Müdürü Dmitry Busurkin, “Macera ve heyecan verici elektrikli güçle dolu Nissan e-NV200 Kış Camper konsept minibüs, sıfır emisyonlu mobilitenin geleceğinin iyimser bir ifadesidir.” dedi. Ayrıca, “Bu vizyon ve standart e-NV200 modellerinde bulunan yenilikçi aksesuar seti, sürücüleri ve açık hava meraklılarını gelecekte hepimizin can attığı maceralar için heyecanlandıracak.” açıklamalarını da ekledi.

E-NV200 Winter Camper’a güç vermek, üretim versiyonunda kullanılan tam elektrikli güç aktarma organıdır. Yeni 40 kWh batarya, Nissan e-NV200’ün kombine çevrimde 301 km (187 mil) kadar menzilde sürüş yapmasına izin veriyor.

İkinci El Nissan İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here