Sony CESS 2022 Fuarında Yeni Modellerini Sergiledi!

Tüketici Elektroniği Fuarı CESS 2022, Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada Eyaleti’nde bulunan Las Vegas şehrinde başladı. 5- 7 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Fuar, teknoloji alanında yeni icatların ve inovatif fikirlerin sergilendiği, dünyaca ünlü fuarlardan biri olma özelliği taşıyor.

Sony’de fuarda iki otomobil modeli ile yerini aldı. Elektrikli modellerini görücüye çıkardı. Sony, 2020 yılında gösterdiği Vision S konseptini ve yeni SUV modelini sergiledi.

Sony CESS 2022

Sony, Japonya merkezli çok uluslu bir şirketler topluluğudur. Sony’nin genel merkezi Tokyo’nun Minato semtinde konumlanmıştır ve adı Sony Corporation’dur.

Kuruluş, dünyanın en büyük elektronik üreticilerinden biri olmakla birlikte; dünyanın en büyük oyun konsolu üreticisi, video oyun yayıncısı ve en kapsamlı medya şirketleri arasındaki yerini de almıştır.

Sony CESS 2022

1946 yılından beri varlık gösteren Sony Corporation bünyesinde;  Sony Electronics, Sony Semiconductor Solutions, Sony Pictures, Sony Music, Sony Interactive Entertainment ve Sony Financial Holdings bulunmaktadır.

Dünya teknoloji devi Sony, son olarak da üreterek CES 2022’de görücüye çıkardığı elektrikli iki otomobil ile dikkat çekti.

SONY ELEKTRİKLİ SUV MODELİNİ CESS 2022 ‘DE SERGİLEDİ

Sony 2022 yılında elektrikli otomobil ailesine SUV Modelini ekledi. Vision- S SUV adını taşıyan modelde iki adet model bulunuyor ve bu motorların her biri de 268 beygir gücünde. Sony Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Kenichiro Yoshida, sürücünün otomobilde güven içinde yol alması için iç ve dışına toplamda 40 adet sektör eklediklerini düzenledikleri basın toplantısında kamuoyu ile paylaştı.

Vision- S 02 SUV, 7 kişiye kadar yolcu kapasitesine sahip.

SONY, VISION-S MODELİNİ 2020 YILINDA CES’DE TANITMIŞTI

Sony CESS 2022

Sony, 2020 yılında düzenlenen CES Fuarı’nda, elektrikli Vision-S Serisinin Sedan Modeli tanıtmıştı. Düzenlenen basın toplantısında Yoshida, şirketin yeni bölümü olan Sony Mobility Inc.’in de başlayacağını duyurdu. Bu açıklama ile şu an prototip aşamasında olan otomobil modellerinin ileriki tarihlerde seri üretimine başlanacağının bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

Elektrikli otomobil üretiminin hızlandığı son dönemde, bu yarışa Sony’de dahil oldu. Etkinlikte sergilenen otomobil modellerinin, üretimine ne zaman başlanacağına ilişkin de net bir bilgi verilmedi.

İkinci El Otomobil İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here