• Groupe Renault, Avrupa’da çok markalı elektronik onarım konusunda Faurecia ile bir ortaklık başlattı.
  • Elektronik parçaların onarımı için bu yeni çözüm, araç içi bilgi-eğlence sistemleri, motor ECU’ları, gösterge tabloları, ekranlar ve elektronik kontrol üniteleriyle ilgili.
  • Bu ortaklık, Groupe Renault ve Faurecia’nın karbon nötrlüğüne olan bağlılığına katkıda bulunuyor.

Groupe Renault-Faurecia İşbirliği

grup-renault
grup-renault

Faurecia Group’un yerleşik elektronik işi olan Groupe Renault ve Faurecia Clarion Electronics, çok markalı elektronik onarımlar için bir ortaklık başlattı. Bu ortaklık sayesinde Renault, garaj ve onarım ortaklarına araç içi elektronik konusunda uzmanlaşmış işletmenin tüm elektronik onarım kataloğu da dahil olacak. 23 araç markasında 1.000’den fazla ürünün onarımına erişim sağlayabilecek. Böylelikle müşteriler, eşdeğer yeni parçalara kıyasla çok rekabetçi bir alternatif seçeneğe sahip olacaklar.

Renault tarafından Faurecia Clarion Electronics’e emanet edilen her ürün, ortalama üç ila beş gün içinde garaja iade edilmeden önce teşhis edilecek, onarılacak ve son olarak kontrol edilecektir. Bu faaliyet, orijinal ekipmanın ömrünü uzatarak kaynak ve enerji kullanımını önemli ölçüde azalttığı için döngüsel ekonomi ile tamamen uyumludur.

Taraflar Ne Diyor?

Groupe Renault Parça ve Aksesuar Programı Direktörü Xavier Kaufman. “ Flins’deki Re-Factory bünyesinde geliştireceğimiz yeniden imalat ve onarım faaliyetlerimize ek olarak, aradığı müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için Avrupa’da çok markalı bir elektronik parça onarım teklifini ağlarımıza entegre etmek istedik. ekonomik ve sorumlu bir teklif. Döngüsel ekonomiden hizmetlerin ve yedek parçaların satışının geliştirilmesi, kaynakların korunması ve çevresel ayak izinin azaltılmasının anahtarıdır. Groupe Renault’nun karbon nötr olma taahhüdünün önemli bir parçasıdır.” diyor.

Faurecia Clarion Electronics’in Onarım bölümü müdürü Jean-François Zebo. “ Hem Groupe Renault’nun döngüsel ekonomi stratejisinin güçlendirilmesine hem de Faurecia’nın karbon nötr programına katkıda bulunabildiğimiz için çok mutluyuz. Çözümlerimiz, ürünlerinin çevresel etkilerini azaltmaya da katkıda bulunan araç sahipleri için rekabetçi ve güvenli bir alternatif sunar.” diyor.

Groupe Renault, Döngüsel Ekonominin Öncüsü

d-e
d-e

Döngüsel ekonominin öncüsü olan Groupe Renault, faaliyetlerinin çevresel ayak izini azaltmak için araç yaşam döngüsü etrafında eksiksiz bir endüstriyel ekosistem geliştiren ilk otomobil üreticisidir.

Groupe Renault Satış Sonrası bu yaklaşımın bir parçasıdır ve yoldaki araçların ömrünü uzatmak için bir dizi yeniden kullanılmış ve yenilenmiş parça sunmaktadır.

 

Faurecia Clarion Electronics’in Uzmanlığı

grup-renault-ortaklık
grup-renault-ortaklık

Faurecia Grubu’nun dört iş kolundan biri olan Faurecia Clarion Electronics, yerleşik elektronik sistemler ve çok markalı elektronik onarım tasarım ve üretimindeki uzmanlığıyla tanınmaktadır. Faurecia Clarion Electronics tarafından sunulan hizmetler, IATF 16949 sertifikalıdır ve otomotiv endüstrisindeki en yüksek standartlara bağlılığı ve uyumu garanti eder.

2.El Renault İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here