Nissan Bayileri Xterra ‘yı Geri İstiyor. 1999’da Birinci nesil Nissan Navara ile aynı dönem üretilen ve tasarım itibariyle benzer yönler taşıyan Nissan Xterra Off-Road severler için her zaman ucuz bir alternatif olmuştur ve olmaya devam etmektedir. İki nesli bulunan otomobil üretim hayatına 2015 yılında son vermiştir.

Nissan Bayileri Xterra’yı Geri İstiyor

Nissan Bayileri Xterra’yı Geri İstiyor. Uygun fiyatlı Off-Road yapmak Xterra ile daha eğlencelidir. Nissan’ın, engebeli arazi SUV pazarında her zaman bir eli vardı. Ancak hayranları, en iyi rakiplerinden biri olan Nissan Xterra, 2015 model yılından sonra ABD pazarından ayrıldığında hayal kırıklığına uğradılar. Bu, Nissan’ın ABD’de herhangi bir taşıt iskeleti SUV bile satmadığı anlamına geliyor.

Geçen yıl Kasım ayında Nissan, Orta Doğu pazarı için 2021 Nissan terra’yı duyurduğunda bazı iyi-kötü haberler geldi. Bu araba Nissan XTerra’nın bir makyajı ama yine de bizi imrendiriyor. Nissan bayilerinin duygularımızı paylaştığı ve şimdi Nissan’ı aracı Kuzey Amerika kıyılarına getirmesi için çağırdığı ortaya çıktı.

Ford Bronco gibi retro off-road araçlarının pazarda bir rönesansa neden oldu. Bununla birlikte bayiler yeni bir X-Terra’nın yıllık 70.000 ila 80.000 kadar büyük rakamlarla büyük bir satış başarısı olabileceğine inanıyor.

GT-R’de olduğu gibi, Nissan çalışanları yeni bir Xterra’nın markayı oluşturmaya yardımcı olabileceğini düşünüyor. Ayrıca bir bütün olarak markaya daha fazla ilgi uyandıracağına inanıyor. JD Power veri ve analitik başkan yardımcısı Tyson Jominy, “Pek çok otomobil üreticisinin uzun zaman önce arazi araçları için kurumsal arşivleri taradığı bir zamanda, Nissan Xterra ile güvenilirliğini neredeyse en önde buluyor. Diyor ve ayrıca Nissan için bu büyük fırsatı vurguluyor.

Çin Xterra’yı ABD’ye Getirme Fikrini Reddetti

Nissan hala bazı ciddi finansal zorluklarla karşı karşıya. Ancak işler Japon üreticisi için yoluna girmeye başlıyor. Bu da ona serisini genişletme fırsatı veriyor. Fakat şirket, Çin XTerra’yı ABD’ye getirme fikrini reddetti. Yaklaşan Bronco ve Jeep ve rakip Japon Toyota’nın uygun fiyatlı SUV pazarında devam eden başarısı Nissan için işleri zorlaştıracak. Ancak ABD SUV pazarında çok geniş ve daha düşük fiyatlı yetenekli bir arazi aracı her zaman memnuniyetle karşılanacaktır.

 İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here