Otomobil Ehliyetiyle kullanılabilecek Motosiklet Önerileri

3
4189
Motosiklet Önerileri

Trafiğe En İyi Çözüm Motosiklet

Günümüzde birçok kişinin problemi olan özellikle büyük şehirlerde yaşanan trafik problemine park yeri sorunlarına karşı çok iyi bir yöntem olan motosiklet hakkında konuşacağız.

 

Birçok kişi A ehliyeti olmadığı için motosiklet kullanamıyor. Son zamanlarda rağbet gören 50 cc ye kadar olan motosikletleri b sınıfı (otomobil) ehliyeti sahipleri tarafından kullanılabiliyor.Zorunlu trafik sigortası gerekmeyen bu motorlar, MTV den de muaftır. Bu yazımızda sizler için 50 cc ve altı motosikletleri araştırdık.

1KUBA TRENDY XC 

“Tamamen size özel tasarlanmış ve tüm isteklerinizi yerine getirecek bir scooter arıyorsanız Trendy modeli tam size göre! Modern tasarımı, sadeliği ve şık duruşuyla her kullanıcının beğeneceği bir model olan Trendy, düşük yakıt tüketimi ve kaliteli donanımıyla hayallerinizin de ötesinde… ”  Metniyle satışa sunulan Kuba Trendy XC özellikle gece sürüşlerinizi dijital göstergesiyle keyifli hale getirmektedir. Arkasındaki çanta eşyalarınızı koymaktan ziyade görüntüsünü de çok güzel bir hale getirmektedir. 49.6 cc 2.6 hp lik motoruyla rahat bir şekilde kullanım sağlar.

7.587 ₺ den satışa sunulmaktadır.

2KUBA RX9  Nostaljik Motosiklet

“RX9 modelinin barındırdığı üstün özelliklerin yanı sıra nikelajlı görünümü ve nostaljik tasarımıyla sizlere yepyeni bir klasik serüveni yaşatmaya hazırız. 49.9 cc silindir hacmine sahip olup 2.82 HP motor gücüne sahip olan RX9’da bir çok üst seviye donanımsal özellikler bulunmaktadır.

Sınıfının en iddialı modeli olan RX9, özel şanzımanı, en iyi ve en yeni teknoloji ile donatılmış ekonomik ama bir o kadar güçlü alt motoru ile cazibesine asla karşı konulamayacak bir modeldir.”  Tanıtım metniyle satışa sunulan RX9 78 kg lık ağırlığıyla neredeyse bir bisikletten farksızdır. Özellikle trafiğin çok olduğu İstanbul gibi şehirlerde en yakın dostunuz olabilir.

6.970 ₺ den satışa sunulmaktadır.

3MONDİAL ZNU 50

49,6 cc motor hacmi ve 7500 d/d’da 2,10 kw güç üreten yapısıyla keyifli yolculuklar sunar.

Yuvarlak tasarıma sahip gösterge paneli yapısı ile görmek istediğin bilgileri 3 farklı alanda sunuyor.Arka port bagaj ile ihtiyacın olan eşyaları her zaman yanında taşıyabileceğin gibi. Arka dayanağı ile de artçıya konfor sunuyor.

8.279 ₺ den satışa sunulmaktadır.

 

4KANUNİ TRODON 50

İlave led aydınlatmalarıyla, retro tarzı göstergeleriyle euro 4 enjeksiyonlu 50 cc lik motoruyla sizlere keyifli kullanım sunan Trodon 50 ekonomik yakıt tüketimiyle yolculuk yapmanıza olanak sağlıyor.

8.400 ₺ den 4 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulmaktadır.

5MOTOLUX EFSANE 50 Motosiklet

Günümüz dünyasında zaman herkesin en çok ihtiyacı olan şey ve Efsane 50, şehrin kalabalık yollarında ihtiyacınız olan gücü ve performansı size sunmak için tasarlanmıştır. 85 kg ağırlığa sahip olan bu motosiklet 49 cc 3.6 hp güç üreten motoruyla yolculuk yapmanızı sağlıyor.

7590 ₺ satış fiyatıyla kullanıcısıyla buluşuyor.

6MONDİAL TAB 50

Yeni TAB ile şehir içinde gideceğiniz her yere zamanında varın.

49,46 cc ve 8.000 d/d da 3,00 kw güç üreten motor yapısına sahip TAB, kendi sınıfında bir adım öne çıkıyor. Şık tasarımı ve detay özellikleri ile Yeni TAB, gözdeniz olacak.

10.022 ₺ den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Motosiklet ilanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

3 YORUMLAR

  1. Bazı yavaş motorlara hiç tahammülüm yok ya nasıl biniyorlar nasıl bir sabırları var. Yoksa ben mi anormalim bir şeyin yavaş olması çileden çıkarıyor beni

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here