Aprilia SR GT 200, 2022 İnceleme

0
5255
Aprilia SR GT 200

Aprilla SR GT’nin sportif tasarımı, orijinal tasarım çizgileri, harika kaplama detayları ve yüksek kaliteli malzemeleri, muazzam İtalyan stilini bir bakışta belli ediyor diyebiliriz. Detaylar için “Aprilia SR GT 200, 2022 İnceleme” adlı yazımızı okumaya devam edin.

Genel Bakış

Aprilia SR GT 200, trafik anında her türlü duruma uyum sağlamak için tasarlanmış teknolojiye ve oldukça yüksek bir performansa sahip bir motosiklet. Ayrıca bu korkusuz scooter, kaldırım taşları, çukurlar, tramvay rayları ve şehir yolunun çıkarabileceği diğer engellerin üstesinden rahatlıkla gelebilecek bir motosiklet. Yaklaşık olarak 350 km’lik bir menzil sunan, 9 litrelik geniş yakıt deposu kapasitesiyle birlikte de uzun yollarda dahi aynı performansı sağlıyor. Gelin bu yenilikçi motosikleti biraz daha yakından inceleyelim.

2022 Aprilia SR GT

Aprilia SR GT 200 ile Her Gününüz Macera Dolu Olabilir

Aprilla SR GT’nin inanılmaz stili aksiyon ve eğlenceyi beraberinde getiriyor diyebiliriz. Büyük bir kaskı alabilen 25 litrelik sele altı bölmesiyle şehir içi veya şehir dışı kullanımlarında güzel bir depolama alanı sağladığı için oldukça uygundur. Ayrıca Aprilia MIA opsiyonel ekstrasını seçerseniz de telefonunuzu bluetooth üzerinden gidon kontrollerine bağlayabiliyorsunuz.

Kontrol ve Hassasiyet

Sportif doğasını vurgulayan sıkı, dinamik çizgilere sahip olan, kompakt tasarımlı bir motosiklet olan Aprilla SR GT 200’ün 9 litrelik yakıt deposu, bir arazi aracının korumasını hatırlatan harici bir parça ile ergonomik bir ayak boşluğu için yer bırakmak üzere merkezi tünel üzerine yerleştirilmiştir. Bu sayede, daha ileri ve “aktif” bir sürüş pozisyonu sağlanmış olur. Ayrıca bu motosiklette daha rahat bir sürüş pozisyonu ile yolculuk yapmak istiyorsanız, ayaklarınızı daha ileriye koymanıza da olanak tanıyor.

Tam LED Işıklar ve Koruyucu Ön Cam

Aprilla SR GT 200’ün tam LED gündüz lambaları, aydınlatmanın yetersiz olduğu koşullarda bile mükemmel görüş sağlıyor. Bu sayede sürüş güvenliğiniz de oldukça artmış oluyor diyebiliriz. Ayrıca Aprilla SR GT 200’ün sahip olduğu, off-road motosikletlerden ilham alan, yapısı, şehir içinde, uzun yollarda veya günlük trafikte hızla dolaşırken bile olağanüstü aerodinamik koruma sağlıyor.

Motor ve Süspansiyon

Start&Stop özelliğine sahip i-get 200 motoru ile, yakıt tüketimi optimizasyonu sağlanıyor. Bu sayede SR GT’nin performansı bir üst seviyeye çıkarılmış oluyor. Oldukça güçlü motora sahip olan bu motosikletin sunduğu performansın oldukça yeterli bir seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca SR GT’nin, en yakın rakiplerinden daha büyük çaplı bir süspansiyon paketine sahip olduğunu görüyoruz.

Lastikler ve Dalga Fren Diski

Arazi lastikleri, bize bu motosikletin her türlü araziye ve zorluğa hazır olduğunu gösteriyor. SR GT macerası ile ister arazi yollarında ister şehir trafiğinde seyredin, her türlü koşulda sizi yarı yolda bırakmayacak lastiklere sahip. Ayrıca sahip olduğu fren takımı ile de yol yüzeyi ve koşullarından bağımsız olarak daha verimli, yumuşak ve iyileştirilmiş bir frenleme sağlıyor.

Ayrıca;
2.El Motosiklet İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here