Aprilia Tuono 660 Türkiye Yollarında!

İtalyan motosiklet üreticisi Aprilia, ürettiği modeller ile gerek teknik gerekse tasarım noktasında başarılı işler ortaya koymaya devam ediyor. 1945 yılından bugüne kadar gelen köklü geçmişi ve tecrübesi, Aprilia’yı pazarın önemli oyuncularından biri yapıyor. Birçok farklı tipte motosiklet üretimi gerçekleştiren marka, geçtiğimiz dönemde yeni bir modelini tanıtmıştı. Tuono 660 adını taşıyan yeni model, ”spor naked” kategorisinde markayı temsil ediyor. Aprilia Tuono 660 şimdi Türkiye’de!

Aprilia Tuono 660

Aprilia Tuono 660 ve Hırçın İtalyan Tasarımı

Spor naked modeller arasından İtalyan tasarımı ile sıyrılmayı başaran Aprilia Tuono 660, ulaşılabilir bir motosiklet olmayı hedefleyerek pazara giriş yaptı. Ön yüzde LED far kullanımı oldukça dikkat çekici gözüküyor. Ayrıca LED far tasarımının da katkısıyla son derece agresif bir görüntü yakalanmış. Sele tasarımı ile de her sürücü için ideal bir oturma pozisyonu sağlanmaya çalışılmış. Ayrıca Tuono 660’da isteğe bağlı olarak yolcusuz tek koltuklu bir versiyon da sunuluyor.

Aprilia Tuono 660

95 Beygirlik Güç!

Tüm yeni Aprilia’larda kullanılması hedeflenerek hazırlanan ve RS 660 modelinde de kullanılan çift silindirli motor, yeni Tuono 660’da da kullanılıyor. Yeni nesil ve kompakt boyutlara sahip olan 660 cc’lik motor, 95 HP güç üretiyor. Yakıt deposu noktasında ise model, 15 litrelik bir kapasite sunuyor. Ek olarak Tuono 660, önde 120/70 ZR 17, arkada 180/55 ZR 17 ebadında yüksek performans tipi Pirelli Diablo Rosso Corsa II lastikler ile birlikte geliyor. Frenlerde ise Brembo imzası var.

İkinci el satılık Aprilia modelleri

Meriç Kara ile Motosiklet Sahibi Olmak Hakkında Konuştuk!

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here